AliExpress'ten akıllı saat alınır mı?

Weya

Hectopat
AliExpress'ten akıllı saat bakayım dedim ve böyle bir ürün buldum. Satıcının geri bildirimleri, puanları gayet iyi. Ayrıca ürünün yorumları iyi ve siparişi fazla. Ama saatin markası yok. Bazı yorumlarda saatin çok fazla dayanmadığını ve bataryasının pek stabil çalışmadığını söylemişler. Vergilerle birlikte 300 TL tutuyor. Elime ulaştığında sorun çıkartır diye pek uğraşmak istemiyorum. Siz ne diyorsunuz. Alınır mı?

Hocam alınmasına alınır ancak görsellerdeki gibi bir ürün beklemeyin, çokta görsellerdeki gibi albenili olmayacaktır elinize ulaşacak olan ürün.

Yorumlarda bir kullanıcı bu şekilde göstermiş ürünün genel görüntüsü olarak ekranın en anlaşılır şekliyle çıktığı, kararı siz verin derim.

Bu da arka kısmı.

Alınır diyor düşünüyorum 200 TL zaten. Bu arada yorumlara bakım ürün görseldeki gibi geliyormuş.

Görünüş konusunda bir sıkıntı yok. Yeter ki 1-2 hafta sonra elimde patlamasın. Tek isteğim bu

Görünüş konusunda bir sıkıntı yok. Yeter ki 1-2 hafta sonra elimde patlamasın. Tek isteğim bu
Yorumlardan anladığım kadarıyla öyle bir durum söz konusu değilmiş.

Aldınmi nasıl cıktı ürün şu an sipariş edilmiyor.

AliExpress'e oldum olası güvenmedim, güvenmiyorum.

Aliexpress ten alış veriş yapamıyorum hata alıyorum, siz alışveriş yapabildin iz mi

Csc_7200065

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…