salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 12 Haziran 2022 #1 Merhaba. AliExpress'ten 2 siparişim oldu. Fakat herhangi bir sorun yaşamadım. Bu siteden alışveriş yapmak güvenilir mi ve herhangi bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Merhaba. AliExpress'ten 2 siparişim oldu. Fakat herhangi bir sorun yaşamadım. Bu siteden alışveriş yapmak güvenilir mi ve herhangi bir sorun olur mu?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 12 Haziran 2022 #2 salih213 dedi: Merhaba. AliExpress'ten 2 siparişim oldu. Fakat herhangi bir sorun yaşamadım. Bu siteden alışveriş yapmak güvenilir mi ve herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik aliexpress değil, satıcıdan satıcıya değişiyor. Değerlendirmeleri iyi, satışı bol olan birinden satın alım yaparsanız neden bir sorun olsun. Bluetooth kulaklık sipariş etmiştim hala kullanıyorum. Artı 0 Eksi
salih213 dedi: Merhaba. AliExpress'ten 2 siparişim oldu. Fakat herhangi bir sorun yaşamadım. Bu siteden alışveriş yapmak güvenilir mi ve herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik aliexpress değil, satıcıdan satıcıya değişiyor. Değerlendirmeleri iyi, satışı bol olan birinden satın alım yaparsanız neden bir sorun olsun. Bluetooth kulaklık sipariş etmiştim hala kullanıyorum.