Kendime değilde akrabama aldım. Şehir dışında olduğu için hafta içi gelip teslim edeceğim. Onlar bilmedikleri için Aliexpress'den sürekli alışveriş yaparım tek mağazamdır diyebilirim. Resmini çektim gönderdim beğendi ama kokusu açıkçası hoşuma gitmedi. İlk defa böyle bir ayakkabı siparişi verdim. Bayan ayakkabısı ürün birebir aynı kaliteli görünüyor ama ne kadar kaliteli kullanıp anlamak gerekir. Bir sürü elektronik ürün aldım hepsi harika bir kalitede geldi o bakımdan güvenebiliriz. Ayakkabı konusunda da iyi geldi diyebilirim ama senin şansına özürlü gelir gelmez garanti etmek zor tabi. Ama onunda bir şekilde çaresi var, şikayet edersin şikayet sonucunda satıcı ile anlaşma ihtimalin yüksek. CPU soğutucu aldım örneğin 20 gün sonra fanı arızalandı. Satıcıya mesaj attım durumu anlattım verdiği mail adresine fanın videosunu çekip çalışmadığını net bir şekilde gösterdim, yenisini sağolsunlar gönderdiler. Buna benzer bir kaç sorun yaşadım ama hepsinde de sorunu çözüp hallettik. Kısacası, farklı özürlü bir ürün gelirse şikayet edip paranı yüksek ihtimal iade alabilirsin.