Aliexpress'ten Colorful GTX 1050 Ti alınır mı?

Linkteki ürünü oradaki fiyata alamazsınız, alırsanız da vergi kaçırmış olursunuz bu da yasal değil. Ayrıca bu tarz markaları almanızı önermiyorum, ülkemizde destek alamazsınız, ne garantisinden yararlanabilirsiniz ne teknik servisinden. 3 kuruş az ödeyeceğim diye paranızdan olmayın.

Linkteki ürünü oradaki fiyata alamazsınız, alırsanız da vergi kaçırmış olursunuz bu da yasal değil. Ayrıca bu tarz markaları almanızı önermiyorum, ülkemizde destek alamazsınız, ne garantisinden yararlanabilirsiniz ne teknik servisinden. 3 kuruş az ödeyeceğim diye paranızdan olmayın.
Linkteki ürünü neden o fiyata alamıyorum acaba birde ben vergisini öderim ama vergiye takılırsa vergi kaçırma gibi bir amacım yok!

Arkadaşım şu videoyu bir izler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum kartı Nvidia üretiyor zaten, bunu biliyorum demişsin. Nvidia MSI'ya üretirken kıyak mı geçiyor? Hayır. MSI soğutucuyu takıp fabrikadan çıkartırken O.C. yapıyor ekran kartına.

Dostum kartı Nvidia üretiyor zaten, bunu biliyorum demişsin. Nvidia MSI'ya üretirken kıyak mı geçiyor? Hayır. MSI fabrikadan çıkartırken O.C. yapıyor ekran kartına.
Adamın dediğini diyorum videonun sonunda Çin'den aldığınız ekran kartında %15 %20 gibi bir kayıp var diyor yani bende onun için sormuştum kusura bakma.

Adamın dediğini diyorum videonun sonunda Çin'den aldığınız ekran kartında %15 %20 gibi bir kayıp var diyor yani bende onun için sormuştum kusura bakma.
Hiç sorun değil dostum, sinrliymişim gibi gözüktüyse yanlış gözükmüş, asıl sen kusura bakma. Kendimi ifade etmekte çok başarılı değilim. Sonuçta öğrenmek için açıyoruz konuları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı