Tek Fanlı Colorful GTX 1050 Ti Nasıldır?

1050ti da overclock yapmanın bir anlamı yok alabileceğiniz en fazla +4-5 fps zaten. +4-5 fps yi oyundaki gölge ayarını high dan mediuma indirerek elde edersiniz zaten. Ama yapıcam diyorsanız tek fan ile de yine yaparsınız sorun yok..

Türkiye'de pek bilinmese de yavaş yavaş dünyada yer edinmeye başladı. Garanti konusu nasıl bilmiyorum. İthalatcı firma garantili olabilir.
1050 ti modellerinde overclock yapsan dahi cok bi isinma olmayacaktir.
1050ti da overclock yapmanın bir anlamı yok alabileceğiniz en fazla +4-5 fps zaten. +4-5 fps yi oyundaki gölge ayarını high dan mediuma indirerek elde edersiniz zaten. Ama yapıcam diyorsanız tek fan ile de yine yaparsınız sorun yok..
Çin için kaliteli bir marka olduğu söyleniyor. Herkes övüyor kullanmadığım için bilemiyorum ama kötü bir marka olduğunu sanmıyorum ben. Fiziksel OC tuşu vs...

Kullandığın kasanın hava akışı iyi ise hiçbir sıkıntı olmaz çok rahat soğutur kendini.
Teşekkürler cevaplarınız için. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı