Aliexpress'ten işlemci alınır mı?

holligans

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'ten bir adamdan Q9400 işlemci almayı düşünuyorum bir sıkıntı ya da sorun olur mu? Daha önce alan oldu mu? Bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Q9650 aldım. CPUStore diye bi satıcı var tavsiye ederim. Almak istediğin işlemcide pin yok diye biliyorum. Kargo sıkıntı olmaz eğer 35$ üstündeyse satıcıyla konuş fiyatı düşük yazsın sıkıntısız eline ulaşır.

Q9650 aldım. CPUStore diye bi satıcı var tavsiye ederim. Almak istediğin işlemcide pin yok diye biliyorum. Kargo sıkıntı olmaz eğer 35$ üstündeyse satıcıyla konuş fiyatı düşük yazsın sıkıntısız eline ulaşır.
fiyatını düşük yazmazsa olduğu gibi 107 dolar yazarsa sıkıntı mı olur yani? Ne konuda?

fiyatını düşük yazmazsa olduğu gibi 107 dolar yazarsa sıkıntı mı olur yani? Ne konuda?
Eğer 107$ dolar yazdırırsan 20$ vergi ödersin bu sefer direk eline değil sen kredi kartı dökümün ile postaneye gidip vergini ödersin ve ondan sonra teslim alırsın. işlemci yasaklı bir ürün değil her türlü gelir. Sadece satın aldığınız satıcının düzgün bir satıcı olmasına dikkat edin.

Alınmaz hocam. Ne garantisi var ne bir şey. Uzak durun bence
Zaten ikinci el satın alacak bu işlemcilerin sıfırını bulamazsın. Tavsiye ettiğim satıcıda çok iyi bir satıcı ürüne garanti veriyor ve işlemcinin bozuk olma olasılığı çok düşük. bozuksa paranı iade ederler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı