Aliexpress'ten işlemci alınır mı?

Q9650 aldım. CPUStore diye bi satıcı var tavsiye ederim. Almak istediğin işlemcide pin yok diye biliyorum. Kargo sıkıntı olmaz eğer 35$ üstündeyse satıcıyla konuş fiyatı düşük yazsın sıkıntısız eline ulaşır.

Merhabalar. Konu zaman asimi olmus farkindayim. Fakat konu kirliligi yapmamak icin yaziyorum. Bende ayni saticiyi buldum ondan q9550 alacagim. Fakat urun orijinal mi suphelendim. Aldiginiz urun orijinal ciktimi. Test ettiniz mi ve tr deki kullanicilar ile yakin puan verdimi. 1 gun once Mesaj attim e0 rev ve orijinal istiyorum var mi dedim cevap yazmadilar

Core 2 Quad Q9400 aldım. 1 Yıldır kullanıyorum.

Sizede sorayim. Size gelen urunde orijinal cikti mi ve sizde test ettiniz mi? Tr'deki q9400 kullanicilarin puanlari ile benzer puan alabildiniz mi?

Merhabalar. Konu zaman asimi olmus farkindayim. Fakat konu kirliligi yapmamak icin yaziyorum. Bende ayni saticiyi buldum ondan q9550 alacagim. Fakat urun orijinal mi suphelendim. Aldiginiz urun orijinal ciktimi. Test ettiniz mi ve tr deki kullanicilar ile yakin puan verdimi. 1 gun once Mesaj attim e0 rev ve orijinal istiyorum var mi dedim cevap yazmadilar

Sizede sorayim. Size gelen urunde orijinal cikti mi ve sizde test ettiniz mi? Tr'deki q9400 kullanicilarin puanlari ile benzer puan alabildiniz mi?
Orjinal Q9400 + Nvidia 9600GT ile kullanıyorum sorunsuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı