Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'ten bir adamdan Q9400 işlemci almayı düşünuyorum bir sıkıntı ya da sorun olur mu? Daha önce alan oldu mu? Bilgi verirse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'ten bir adamdan Q9400 işlemci almayı düşünuyorum bir sıkıntı ya da sorun olur mu? Daha önce alan oldu mu? Bilgi verirse sevinirim.
Ben de sipariş vermek istiyordum (i3 7100). Sıkıntı yaratabilir derken, malı aliexpress'in göndermesinden dolayı mı yoksa kargonun içindekinin işlemci olmasından dolayı mı sıkıntı çıkarır?
Q9650 aldım. CPUStore diye bi satıcı var tavsiye ederim. Almak istediğin işlemcide pin yok diye biliyorum. Kargo sıkıntı olmaz eğer 35$ üstündeyse satıcıyla konuş fiyatı düşük yazsın sıkıntısız eline ulaşır.
Q9650 aldım. CPUStore diye bi satıcı var tavsiye ederim. Almak istediğin işlemcide pin yok diye biliyorum. Kargo sıkıntı olmaz eğer 35$ üstündeyse satıcıyla konuş fiyatı düşük yazsın sıkıntısız eline ulaşır.
Eğer 107$ dolar yazdırırsan 20$ vergi ödersin bu sefer direk eline değil sen kredi kartı dökümün ile postaneye gidip vergini ödersin ve ondan sonra teslim alırsın. işlemci yasaklı bir ürün değil her türlü gelir. Sadece satın aldığınız satıcının düzgün bir satıcı olmasına dikkat edin.
Zaten ikinci el satın alacak bu işlemcilerin sıfırını bulamazsın. Tavsiye ettiğim satıcıda çok iyi bir satıcı ürüne garanti veriyor ve işlemcinin bozuk olma olasılığı çok düşük. bozuksa paranı iade ederler.