Oyun AliExpress'ten işlemci, RAM, anakart setini almak

Bütçe
7000

whiterock7

Hectopat
Daha fazla  
Benzer konular gördüm fakat cevaplanmamış o yüzden sormak istedim. AliExpress'te işlemci, anakart ve RAM'in birlikte satıldığı birkaç ürüne baktım ama anakart markası bilindik bir markaya benzemiyordu. AliExpress'ten bugüne kadar herhangi bir şey almadığım için teknolojik ürünler gürmüğe takılıyor mu bilmiyorum. O yüzden burada sormak istedim. Sizce böyle bir ürün alıp ekran kartını da Türkiye'den sıfır şekilde almak mantıklı olur mu?
Ürün linki

Görüşünüz için teşekkürler hocam. Birkaç oyun oynamak istiyorum ama elimdeki laptop buna pek izin vermiyor. Malum dolar kuru yüzünden bu tarz ürünlere yönelmeyi düşündüm ben de.

Assassin's Creed Origins oynamak istiyorum ama droptan geçilmiyor hocam. Aktif olarak da Forza Horizon 4 (1024x768) çözünürlükte oynuyorum bir süre 60 FPS gidiyor sonra drop olmaya başlıyor.

Hocam belli bir bütçeniz varsa yeni bir konu açın. Arkadaşlar size sistem tavsiye etsinler. Ya da hazırda bütçeniz var ise, nerdeyse her hafta YouTube' ta hazır sistem videoları düşüyor. Onları da takip edebilirsiniz. Bir kaç oyun oynayıp geçmek istiyorsanız GeForce Now servisi de işiniz görür.

Zaten bir konu açmıştım hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şu an iş aramaktayım bütçemi denkleştirdikten sonra konuyu güncelleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı