AliExpress'ten keycaps alınır mı?

samureymen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070Super i514400F
Herkese iyi sosyaller kendi Custom klavyemi toplamayı düşünüyorum elimde şimdilik blict60 var, zamanla bu klavyeden kurtulacağım.
Bu keycaps alınır mı? Ne dersiniz?
599, 85TL 37%off | 136 key polar day Cherry profile side print PBT keycaps double shot shine through backlit key caps for MX mechanical keyboard.

@samureymen Alınır. Ben daha önce çok aldım, klavyeye bambaşka hava katıyor.
Son yapılan gümrük değişiklikleri olmasaydı uygundan güzel bir custom klavye toplayabilirdim şimdi fiyatlar uçtu hazır klavyeden hâlen daha kârlı mı sizce?

Son yapılan gümrük değişiklikleri olmasaydı uygundan güzel bir custom klavye toplayabilirdim şimdi fiyatlar uçtu hazır klavyeden hâlen daha kârlı mı sizce?
Klavye toplama konusunda ben de ilgiliyim, maalesef son yasadan sonra hazır klavye almak imkansız hale geldi denilebilir bırak uyguna gelmeyi falan. Parça parça alınıyor ancak. Bütçen ve zamanın varsa kesinlikle öneririm, çok zevkli bir hobi 🙃

%75 Alüminyum kasa ve creamy ses verebilecek bir klavyeye ulaşabilir miyim sizce ?
4000civarı bütçem olur muhtemelen
Eskiden olsa direkt Akko Mod 007 al geç derdim, bende var ve tam istediğin gibi. Sadece plastik kasa stok hali, ama adından da anlaşıldığı üzere modlanabilir bir klavye. Bütün parçaları değişiyor.

Ancak durum toplama klavyeye geldi mi orda işler değişiyor. 4.000 TL'ye de toplarsın elbet ama ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum. Yine de tatmin edecek bir klavye toplarsın diye düşünüyorum.

Eskiden olsa direkt Akko Mod 007 al geç derdim, bende var ve tam istediğin gibi. Sadece plastik kasa stok hali, ama adından da anlaşıldığı üzere modlanabilir bir klavye. Bütün parçaları değişiyor.

Ancak durum toplama klavyeye geldi mi orda işler değişiyor. 4.000 TL'ye de toplarsın elbet ama ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum. Yine de tatmin edecek bir klavye toplarsın diye düşünüyorum.
Facebookta Akko Mod 007 satan bir abi vardı ona sorayım tekrardan.

Bahsettiğim yerden modlanmış şekilde Akko Mod007B Santorini kailh sakura versiyonunu almış oldum 4900₺ye

Manyetik switch deneyimim yok, zamanla alışırım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı