Spelt keycaps alınır mı?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, Spelt'in kendi siteindeki pudding keycapslar çok ucuz geldi (550 TL). Kalitesi falan nasıl? Alışveriş yapan oldu mu hiç? Alınır mı?

O fiyata kaliteli bir ürün olabileceğini düşünmüyorum. Ben tuş takımımı rationalkeys den almıştım ve çok memnun kaldım. Türkçe karakterleri destekliyor olması da bir artı.
Merhaba, Spelt'in kendi siteindeki pudding keycapslar çok ucuz geldi (550 TL). Kalitesi falan nasıl? Alışveriş yapan oldu mu hiç? Alınır mı?

O fiyata kaliteli bir ürün olabileceğini düşünmüyorum. Ben tuş takımımı rationalkeysden almıştım ve çok memnun kaldım. Türkçe karakterleri destekliyor olması da bir artı.

Bir yanım öyle düşünüyor, diğer bir yanımda 500 lira zaten al bişey olmaz diyor. Bilmiyorum ama alacağım sanırım. Şu an sizin önerdiğiniz sitede bulamadım

Yani ucuz bir alternatif. Aldığınız üründen ne kadar bir kalite beklemelisiniz bunu bilerek alıyorsanız bir sorun yok tabi. Bir aralar steelseriesin puding takımlarını görüyordum belki onlara bakabilirsiniz. Rationalkeysdeki bahsettiğim tuş takımları bunlardı Rationalkeys

Yani ucuz bir alternatif. Aldığınız üründen ne kadar bir kalite beklemelisiniz bunu bilerek alıyorsanız bir sorun yok tabii. Bir aralar SteelSeries'in puding takımlarını görüyordum belki onlara bakabilirsiniz. Rationalkeysdeki bahsettiğim tuş takımları bunlardı Rationalkeys

Hocam ben klavyeyi 1700 liraya almıştım zaten :D O yüzden keycapslare çok bütçe ayırmadım. Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı