AliExpress'ten KKTC gönderiminde sorun çıkar mı?

Bende mersine geldi gözuktü sonra istanbulda gözüktü posta teslim bordrosu mübadele servisine geldi yazdı kktc'ye ne zaman gelir bilmem.

Ptt ye bakınca il içi transferde yaziyor.
 
Kktc nin posta takibine baktığımda mersinle ilgili birşey yoktu hep İstanbulda gösterdi ondan önce mersinden İstanbula git gel yaptı ama şimdi İstanbulda posta geliş kaydı yapıldı yazdı İstanbul ne alaka anlayamadım. Ptt sitesinde mersine doğru il içi transfer var birkaç gündür. 3 gündür pttnin attığı linkte mersinde taşımada gözüküyor artı olarakta yıllardır aynı adreste ptt getirdi. Anlamadım ne oldu getirme süresini uzatıyor olabilirler?

Ptt yi aradım en son işlem dün yapıldı dedi. Şu an uluslararası posta işleme merkezinde imiş.
 
Son düzenleme:
Aynen en son 22 sinde işlem yapıldı. Uluslararası posta işlem merkezinde diyor hocam. Umarım kaybolmamıştır. Kıbrısa yola koyulsaydı yazardı.

Aradık artık gelmiyor iade alınacak dediler Çine dönüyor.
 
Son düzenleme:
Aradık. Artık kktc ye gelmediğini söylediler barkod uyumsuz falan dediler. Adres doğru ama artık kktc adresi mersin 10 olarakta yazılmıyordu zaten.
 
Hocam bummbe diye bir yer var orda Çin falan geçersiz trendyol hepsi b. amazon tr den getirebiliriz birde kktc nin teknoloji alışveriş siteleri var fıstık digitech kafa bilgisayar birde nesdersan ve girince vb...
 

Geri
Yukarı