AliExpress'ten kulaklık alınır mı?

Orijinal Mijia XIAOMI J18 kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth kulaklık gerçek Stereo spor 5.0 TWS kulakiçi kulak Mic ile dokunmatik - AliExpress 44 bu kulaklığı almak istiyorum AliExpress'te çok ucuz 90 TL diyor her şey dahil. Alınır mı? Sıkıntı yaşanabilir mi?

Kutuymuş bu yav ben yeni gördüm vay adiler.

- AliExpress bu olur mu?

Olur, alabilirsiniz. Yurt dışından geleceği için ürünün gelmesi uzun sürer sadece, zaten dolandırılırsanız para iadesi yapılıyor, yorumlara bakılırsa dolandırılacağınızı sanmıyorum. En fazla 30 gün içerisinde geleceğide yazıyor.

Olur, alabilirsiniz. Yurt dışından geleceği için ürünün gelmesi uzun sürer sadece, zaten dolandırılırsanız para iadesi yapılıyor, yorumlara bakılırsa dolandırılacağınızı sanmıyorum. En fazla 30 gün içerisinde geleceğide yazıyor.
Başka bi öneriniz var mı hocam ucuz bişey çinden falan gelicekse gelsin ucuza gelsin de.

Orijinal Mijia XIAOMI J18 kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth kulaklık gerçek Stereo spor 5.0 TWS kulakiçi kulak Mic ile dokunmatik - AliExpress 44 bu kulaklığı almak istiyorum AliExpress'te çok ucuz 90 TL diyor her şey dahil. Alınır mı? Sıkıntı yaşanabilir mi?

Kutuymuş bu yav ben yeni gördüm vay adiler.

- AliExpress bu olur mu?
Kutu muymuş.Bende 35 TL yazıyor:)

1722512630674.png

Kutu muymuş.Bende 35 TL yazıyor:)

Eki Görüntüle 2270426
Bende de hocam aşağıda renk: only storage box yazıyor.
Olay bu zaten. Çoğu kişi ürünün kutusunu veya görseldeki şeyin bedenini vs. ayarlamayıp alıyor sonra AliExpress dolandırıcı diye her yere yazıyor.

Ben olsam almazdım.
Verdiğiniz linkte ki kulaklık ucuz zaten, 92 TL'ye geliyor.
Eki Görüntüle 2270432
92TL gönderim + vergisi de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı