AliExpress'ten Xeon işlemci almak

hepsi gumrukten gecer. Vergiyi satin alimda oduyorsun zaten. Yapman gereken tek sey beklemek.
Hayır o ödenen vergi hangi ülkede satılıyorsa onun vergisi. Ben de 2 ay öncesine kadar öyle biliyordum. Ta ki gümrük müşaviri ile masaya oturup gerçek ödenen vergileri görene kadar. Toner dolum ve satış işiyle uğraşıyorum. Türkiyede ki muadilleri kalitesiz olduğu için ürünlerimi aliexpres üzerinden getirtiyorum. Yani çinden. 1 ay öncesinde ürünim gümrikte 150 avro aşımı yüzünden takıldı ve ödediğim vergi de 100 avro idi. Gümrik müşavirine de 50 avro. Yani kısaca ödediğimiz vergiler o ülkeye ait vergiler oluyor aliexpress üzerinde.

150 euro ustu alisverisler icin gecerli o. 1500 liraya anakart+ram seti aldim 500 lira vergiyi direkt aliexpress`e odeyip urunu 8 gun icinde teslim aldim.

ekonomiyle alakasi yok bunun. Set halinde alsan daha ucuza gelir demek istedim. Hepsini ayri ayri siparis verirsen 5 tane urun limitini astigindan dolayi gelmez.

Aliexpress`te 1000-2000 liraya satiliyor.
Hocam Tam 5 ürün oluyor yine de limiti aşmış sayılıyor mu yani maksimum 4 tane mi sipariş edebiliyorum?

Ekran Kartını sahibindenden 2. el olarak alacağım PSU'yu da sıfır 500W 80+ alacağım.

Hocam zaten 5 ürün 1 işlemci + 1 Anakart + 2 Ram + 1 işlemci fanı toplam 5 ürün etmiyor mu?

Eğer sorun çıkaracaksa RAM'leri başka yerden alabilirim.
+2 RAM tek bir urun olarak sayiliyor diye biliyorum. He bir de 2400 MHZ yerine 2133 MHZ alsan daha iyi olur. Islemci maks onu destekliyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…