AliExpress'ten Xeon işlemci almak

hepsi gumrukten gecer. Vergiyi satin alimda oduyorsun zaten. Yapman gereken tek sey beklemek.
Hayır o ödenen vergi hangi ülkede satılıyorsa onun vergisi. Ben de 2 ay öncesine kadar öyle biliyordum. Ta ki gümrük müşaviri ile masaya oturup gerçek ödenen vergileri görene kadar. 😁 Toner dolum ve satış işiyle uğraşıyorum. Türkiyede ki muadilleri kalitesiz olduğu için ürünlerimi aliexpres üzerinden getirtiyorum. Yani çinden. 1 ay öncesinde ürünim gümrikte 150 avro aşımı yüzünden takıldı ve ödediğim vergi de 100 avro idi. Gümrik müşavirine de 50 avro. Yani kısaca ödediğimiz vergiler o ülkeye ait vergiler oluyor aliexpress üzerinde.

Hayır o ödenen vergi hangi ülkede satılıyorsa onun vergisi. Ben de 2 ay öncesine kadar öyle biliyordum. Ta ki gümrük müşaviri ile masaya oturup gerçek ödenen vergileri görene kadar. 😁 Toner dolum ve satış işiyle uğraşıyorum. Türkiyede ki muadilleri kalitesiz olduğu için ürünlerimi aliexpres üzerinden getirtiyorum. Yani çinden. 1 ay öncesinde ürünim gümrikte 150 avro aşımı yüzünden takıldı ve ödediğim vergi de 100 avro idi. Gümrik müşavirine de 50 avro. Yani kısaca ödediğimiz vergiler o ülkeye ait vergiler oluyor aliexpress üzerinde.
150 euro ustu alisverisler icin gecerli o. 1500 liraya anakart+ram seti aldim 500 lira vergiyi direkt aliexpress`e odeyip urunu 8 gun icinde teslim aldim.

ekonomiyle alakasi yok bunun. Set halinde alsan daha ucuza gelir demek istedim. Hepsini ayri ayri siparis verirsen 5 tane urun limitini astigindan dolayi gelmez.

Aliexpress`te 1000-2000 liraya satiliyor.
Hocam Tam 5 ürün oluyor yine de limiti aşmış sayılıyor mu yani maksimum 4 tane mi sipariş edebiliyorum?

Ekran Kartını sahibindenden 2. el olarak alacağım PSU'yu da sıfır 500W 80+ alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı