Aliexpresten GTX 1070 sipariş edilir mi ?

İkincisi alınmaz ama birincisinin fiyatı da normalden çok düşük. Satın almadan önce yük altında 2-3 saat denemenizde fayda var. O.C veya mining yapılmış ve elden çıkarılmak isteniyor olabilir.

Aliexpress'ten bu kadar yüklü bir alışveriş yapmanızı önermem. Hem ucuz hem de güvenilir ikilisi şu anda maalesef bir arada olmuyor. Olması için biraz paraya kıymalısınız. Bunu da yurt dışında sağlayan firma Amazon'dur. Amazon'da da güzel indirimler oluyor, takip edin.

Amazon'dan indirimli daha once aldiniz mi ne zamanlari olur indirim orada?

Amazon'dan indirimli daha once aldiniz mi ne zamanlari olur indirim orada?
2016 gibi gümrük muafiyeti düşürülmeden önce fazlaca alışveriş yapıyordum. Şimdi çoğu ürün TR fiyatına denk geldiği için fazla yapmıyorum.

Özel günlerde oluyor indirimler genelde.

2016 gibi gümrük muafiyeti düşürülmeden önce fazlaca alışveriş yapıyordum. Şimdi çoğu ürün TR fiyatına denk geldiği için fazla yapmıyorum.

Özel günlerde oluyor indirimler genelde.
Islemciler daha ucuz oluyor acaba islemciyi oradan mi alsam? Bir de ben TL ile degil de dolar ile almak istesem nasil yaparim doviz hesabi mi acmam gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…