Aliexpresten GTX 1070 sipariş edilir mi ?

• Konuyu başlatan t3ff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.050
ali express ten ürün alıcaksan önce lisanslı satıcı mı yoksa lisansızmı onu ören ondan sora bu satıcının sattığı diğer ürünlere bak en sonda satıcının ortalama puanına bak ara konuş nerden geliyor ney ne değil gümrük işi nasıl olacak ören lakin ben yinede ali expressten alışveriş tavsiye etmiyorum

Teşekkürler. Bu arada 1070'in geri bildirimlerinde belirtilen kart gelmedi yazıyordu. Altında da satıcı 60 gün içinde iade edin falan yazıyordu. Size kalmış. Ben olsam alırdım. Keşke bolca param olsaydı da bolca alıp burada pahalıya satsaydım.
Neden düşündüm ? Türkiye'de bu kartın üretici firması olan İGame markalı Ekran Kartları'nı denemişler.1070 markasını da deneyen olmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada ki linklerden bakarak Gtx 1070'e bakıp orak cevap verebiliriz.

Son düzenleme:
Neden düşündüm ? Türkiye'de bu kartın üretici firması olan İGame markalı Ekran Kartları'nı denemişler.1070 markasını da deneyen olmuş.

Burada ki linklerden bakarak Gtx 1070'e bakıp orak cevap verebiliriz.

Ürün iyi, marka da iyi fakat garantisi olmayacak ve Aliexpress'te bulunan satıcı kendileri değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı