Alım gücü değeri

SNR değeriniz de artış olmuş maximum hızınız da 35'den 39 a yükselmiş.
Nereden buldunuz bu konnektörü? Hangi elektrikçiğe sorsam yok diyor.
İnternet üzerinden sipariş veriniz Max 30 TL 200 lü paket şeklinde ileride lazım olur illaki.

SNR değeriniz de artış olmuş maximum hızınız da 35'den 39 a yükselmiş.

İnternet üzerinden sipariş veriniz Max 30 TL 200 lü paket şeklinde ileride lazım olur illaki.
Dün gece arkadaşlarla CS:GO oynarken de 39'du. Oyun oynarken 2 kere her seferinde yaklaşık 3 dakikalık olmak üzere kesinti yaşadım. Bence artık Türknet'e kaymamın zamanı geldi. Türk Telekomla aynı altyapı ve arkadaşımınki kesilmiyorken benim internetim kesiliyor. İlk bağlattığım zaman Türkneti maximum hız 70 küsüratlı bir şeydi. Şu an ne olduğu ortada. Bi arada hızımı ADSL hızına düşürmüşlerdi. Hesap sormasam düzeltmiyordu adamlar.
Nereden buldunuz bu konnektörü? Hangi elektrikçiğe sorsam yok diyor.
Açıkçası babama göstermiştim denk gelirse alsın diye. Sabah çıktı, az evel geldiğinde baktım bi avuç getirmiş

Degerlerde ufaktan iyileşme var ama hala zayıflama yüksek.

Ankastre tarafından ek var mı ?
Hocam ankastre tarafından falan pek bi bilgim yok. Bunu yaparken de sizin yardımlarınızla yaptım. Eğer yine yönlendirebilirseniz kontrol edebilirim. Ankastreye mi inmem lazım?

Bu son hali. Bu sefer oldu herhalde. Açıkta kalan kırmızı, siyah, beyaz değerleri etkiler mi? Onları açıkta bırakmam sorun yaratır mı? Ankastreye gittiğim zaman ankastrenin görüntüsünü paylaşırım. Şu anda ankastreye inmek için müsait değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…