Alım satım yapmak hakkında tüyolar

Abdullah Uyar04

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oncelikle sistemimi güncellemek istediğim için boyle ufak capli baslayip sistemimi yukseltmek istiyorum. Alım satım yapmaya karar verdim, ufaktan baslamak istiyorum. Bu konu hakkinda bilgi verir misiniz? Pandemi surecinde disariya da fazla cikamiyorum, baska ne gibi para kazanma yontemi onerebilirsiniz veya alim satim hakkinda ipuclari hangi esyalari alim satim yapmaliyim? Baslangic için ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşınız kaç ? Yeteneğiniz var mı ? Freelancer olarak çalışabileceğiniz siteler mevcut orada bilgisayarınız üzerinden çalışabilirsiniz bir göz atın derim. Türkiye 2. el piyasasında al sat işi çok zor türlü türlü insan var 600 TL koyduğum ürüne 250 TL var olur dersen yarın alırım diyen tipler çok fazla.

Bence yeteneğin ne ise ona göre uğraş derim. Resim yapabiliyorsan resim yap-sat. Yok sadece internet üzerinden iş yapmak istiyorum dersan Amazon Shopping diye bir şey vardı sanırım(bu konuya çok hakim değilim ama çok duydum) onu araştırabilirsin iyi para getiriyor.

2. el telefon al sat yapabilirsin eğer yeterince tamir bilginiz varsa Bit pazarlarında çalışan ya da az hasarlı ürünler var alıp tamirini yapıp satabilirsiniz.

1-öncellikle çok fazla fiyat koymayın.

2-Kar oranını olabildiğince yüksek tutun.

3-Indirimleri en fazla 100TL yapın daha fazlası az para demek.

4-Ve en önemlisi insan olun gidip sıfırından pahalıya veya eşit fiyata satmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı