Alınabilecek en iyi telefon

Kostak

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şuan piyasada alınabilecek en iyi telefon nedir?

Donanım olarak G3'tür ama su geçirmemezlik ve üstün kamerasıyla Z2 onun önüne geçebilir.

Metal kasalı, şık HTC One (m8)'in özellikleri bunlara göre biraz daha düşüktür (ram, 4k video oynatmama) ama tasarımı için tercih edilebilir.

IPhone6 beklenmeli mi?

Şimdi herkesin farklı bir yorumu olacaktır. Örneğin, ben güncellemelere önem verdiğim için Nexus 5 en iyi telefondur bence. Şimdi başkası gelir, Z2 der, G2 der, G3 der, S5 der. Herşey denilebilir yani, bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Senin için telefonda ne önemlidir? Eğer kamera ise zaten Z2 alırsın. Müzik çok önemliyse M8. Çözünürlüğüm yüksek olsun, oyun oynamayı çok severim dersende G3.

Şimdi alacaksan 5s, yok daha karar vermedim diyorsan 1-2 ay daha bekle iphone 6 al.

Özelliklerine bakıp bu en üstünü, işte bu telefondur diyenler gelmeden belirtmek isterim ki Sony, LG, Nokia, HTC vb. firmaların sunduğu kullanım kolaylığı çeşitli telefonu eğlenceli ve işlevli kılan programları değerlendirilerek alınması daha yararlıdır. Sony ve Nokia burda bana göre daha önde.

@Coovahkon 'a tamamen katılıyorum.

Zaten G3, Z2, veya diğer amiral gemilerinin performansı arasında uçurum bir fark yok.

Peki G3' de çalışıp, Z2 'de çalışmayan bir uygulama, oyun var mı? Yok.

Bu yüzden o telefonu özel kılan bir özellik aramalısın. Ve bence bu konuda Sony önde (Fanboyluk olmasın).

Hem çıkardığı kamera özellikleri olsun, hem görsellik olsun, su geçirmezliği olsun bir adım önde.

Ses istersen HTC alabilirsin tabi, dediğim gibi hangi özelliğe dikkat ediyorsan, sana hangisi daha güzel geliyorsa onu al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…