Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha düşük telefon alsın da sonra da donanım yetersiz geldi derdiyle uğraşsın değil mi ? Düşük bütçeye niye Android önermekten kaçınıyoruz ? Lumia öncelikli tercih olmalı düşük bütçede.
Herkesin zevki farklı. Alacağın telefonu ne amaçla kullanacağını vs. belirtseydin daha kolay yardımcı olurdum. Ama bana kalırsa bir Apple cihazı almalısın. İşletim sistemi piyasadakilerin en iyisi. Boyutları normal kullanıma falan çok uygun. Tek elinle kullanabileceğin düzeyde. Ama eğer büyük istiyorsan Eylülde 6 tanıtılacak. Büyük ihtimalle beğenirsin bence ama beğenmezsen de 5S al. Eğer Apple'ın kısıtlamalarını çoğu kişi gibi istemiyorsan yaparsın bir jailbreak olur biter.
HTC M8 mesela benim tercihim olurdu. Müzik benim için her zaman 1. plandadır ve bunu alabileceğim en iyi marka HTC olurdu. Rahat kullanım dersen iPhone alırsın. Oyun oynayacağım dersen G3 alırsın. Dayanıklı olsun, multimedya özellikleri iyi olsun dersen de Z2 alırsın.