Alınabilecek en kaliteli termal macun nedir?

Thermal Grizzly Kryonaut diye biliyorum.

Bu daha F/P ama en iyisi değil hocam.
Bu tepe noktadır hocam. F/P ürünü değildir Maker Nano. :)
Kryonaut ile arasında 1 2 derece oynar veya oynamaz. İkisini de kullanan birisi olarak Kryonaut asla o parayı hak etmiyor. Zaten bir uygulamada tüp boşalıyor. :)
images.png

Bu tepe noktadır hocam. F/P ürünü değildir maker nano. :)
kryonaut ile arasında 1 2 derece oynar veya oynamaz. İkisini de kullanan birisi olarak kryonaut asla o parayı hak etmiyor. Zaten bir uygulamada tüp boşalıyor. :)
Eki Görüntüle 987151

Zaten bize sorulan en iyisi hocam 1-2 derece oynamasını göz önünde bulundurmadan Thermal Grizzly demek lazım fakat fiyatını hak ediyor mu kesinlikle etmiyor, altın değil bu sonuçta :D . Alacak olsam direk MasterGel maker alırım en F/P macundur bana göre, Pro versiyonuda ucuz onunda sergilediği performans iyi alınası ürünler.
Efsane bir şey.

Extreme'si de var 😃

Güzel kesinlikle ama bu kadar para verilmez.

Zaten bize sorulan en iyisi hocam 1-2 derece oynamasını göz önünde bulundurmadan Thermal Grizzly demek lazım fakat fiyatını hak ediyor mu kesinlikle etmiyor, altın değil bu sonuçta :D . Alacak olsam direk MasterGel maker alırım en F/P macundur bana göre, Pro versiyonuda ucuz onunda sergilediği performans iyi alınası ürünler.
Evet haklısınız. :) Ancak Maker Nano daha iyi iletkenlik sunuyor. Her senaryoda Maker bir adım önde. :) + olarak 6 7 sıkım kullanmak da cabası. :)
O zaman Kryonaut değil de sıvı metale yönelmeli konu sahibi. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı