Çözüldü Steam İade edilen oyun tekrar alınınca iade parası yine de yatar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetcall

Attopat
Daha fazla  
Steam'den 15 dolara RDR2 aldım ve silip iade ettim. Hesap yeni olduğundan mıdır bilmem ama oyun sürem 2 saati geçmesine rağmen iade talebini kabul ettiler. Şimdi çok pişmanım ve tekrar almak istiyorum. Para hesaba yatmadan tekrar alırsam iade parası yine de kartıma yatar mı? Başka sorunlar olur mu? Çünkü indirim 4 Aralık'ta bitiyor, para yatışını beklersem indirim gidebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kere ödeyip 1 oyun satın almış olmazsınız merak etmeyin. Sormak istediğiniz böyle ise.

Genel olarak bir sıkıntı oluşturur mu hem para hem steam hesabı yönünden bunu sordum
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Şöyle düşünün ilk ödemenize ait bir makbuz oluşturuldu. Steam bu makbuz üzerinden size iade yapacak. İkinci oluşturacağınız sipariş ise farklı bir makbuz ile oluşturulacak. Yani ilk ödemeniz karta kısa bir süre içinde iade edilir, bu esnada tekrar alışveriş yapbilirsiniz. Zaten bu durum bir sorun oluşturacak olsaydı aynı oyunu satın almaya kalktığınızda iade sürecini bekleyin şeklinde bir uyarı alırdınız.

Steam'den 15 dolara RDR2 aldım ve silip iade ettim. Hesap yeni olduğundan mıdır bilmem ama oyun sürem 2 saati geçmesine rağmen iade talebini kabul ettiler. Şimdi çok pişmanım ve tekrar almak istiyorum. Para hesaba yatmadan tekrar alırsam iade parası yine de kartıma yatar mı? Başka sorunlar olur mu? Çünkü indirim 4 Aralık'ta bitiyor, para yatışını beklersem indirim gidebilir.
Yapılır hocam iade.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı