Alınabilecek En Ucuz Gaming Laptop

vomeroguz03

Kilopat
Merhaba arkadaslar. Sehir disina cikarken yanımda goturebilecegim bir Gaming Laptop almayi düşünüyorum. 0 veya 2. el olabilir. Ekran karti en kötü GTX 1050 olsa iyi olur. Bunun haricinde dediğim gibi ucuz olursa cok iyi olur. Butce belirtmedim cunku sizin yapmis oldugunuz onerilere gor butcemi ayarlayacagim. Simdiden tesekkur ederim.

Bence 2. el bir Asus marka bilgisayar alman yeterli olur. Uzun yıllar Asus N550JK model bilgisayar kullandım. Çok memnundum. Hala kullanılabilir. Bence Asus'dan şaşmamalısın özellikle laptop konusunda.

Sıfır alacaksan şuan bana göre Acer Nitro 5 serisi tam fiyat/performans oyuncu laptopları. Aşağıdaki linkte paylaştığım laptoba göz atabilir, kullanıcı yorumlarına, internetteki incelemelerine bakabilirsin. Parasının tam anlamıyla hakkını veren bir laptop.
Artıları:
Yük altında değilken fanları çalışmaz ve böylece sessiz bir deneyim sunar.
Yük altında iken ise soğutması gayet başarılı. Tabi bunda içerisindeki AMD donanımlarının etkisi de var. İçerisindeki AMD işlemci ve Ekran kartı muadili İntel işlemcilere göre daha az ısınıyor.
IPS Ekran - 512 GB SSD - 16 GB RAM

Sıfır alacaksan şuan bana göre Acer Nitro 5 serisi tam fiyat/performans oyuncu laptopları. Aşağıdaki linkte paylaştığım laptoba göz atabilir, kullanıcı yorumlarına, internetteki incelemelerine bakabilirsin. Parasının tam anlamıyla hakkını veren bir laptop.
Artıları:
Yük altında iken ise soğutması gayet başarılı. Tabi bunda içerisindeki AMD donanımlarının etkisi de var. İçerisindeki AMD işlemci ve Ekran kartı muadili İntel işlemcilere göre daha az ısınıyor.

Bence tavsiye edilmez. Bu bilgisayarı çok insan aldı. Forumu biraz gezersen her yer nitro 5 ekran kartı sorunu konularıyla dolu.

Artıları:

Hocam AMD’nin yapmış oldugu Mobile GPU’lar pek hosuma gitmiyor. Oneriniz icin tesekkur ederim.

Şu an çoğunlukla 6500 gibi fiyatlardan başlıyor düzgün sıfır laptoplar, ikinci el güzel denk getirebilirseniz alabilirsiniz. Benim gözüme mediamarktda satılan şu Asus modeli çarpmıştı geçen halen stokta mevcut, bir göz atın.

Acer Nitro 5 kullanıyorum FreeDOS olarak geldi tüm yazılım güncellemelerini kurdum yağ gibi laptop ısınma sorunu yok oyunlarda istediğim performansı veriyor 8 GB RAM var 16 yaptığım zaman tam anlamıyla tatmin olacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı