Rehber Alınabilecek gamepadler ve Logitech F serisi neden alınmamalı?

O kadar uzun ve anlatım bozukluğu olan cümleleriniz var ki yazdıklarınız anlaşılmıyor. Ayrıca F710 kesinlikle parasını hak eden bir cihaz değil. Sebebini yukarıda açıklamıştım zaten.

O kadar uzun ve anlatım bozukluğu olan cümleleriniz var ki yazdıklarınız anlaşılmıyor. Ayrıca F710 kesinlikle parasını hak eden bir cihaz değil. Sebebini yukarıda açıklamıştım zaten.

Arkadaşım kronik sorunları var tamam ama yine de kötü değil yani fahiş fiyatlara Xbox veya PS5 gamepadi almaktan iyidir bence.

Okudum ama önerdiğiniz gamepadler çok kaliteli değil maalesef. Gamepadler ile ilgili çok araştırma yapmıştım bende.

Neden kaliteli değil açıklar mısınız? Bilginiz olmadığı aşikar.

Bu tür çakma kontrolcülerde kablosuz entegresi ve analoglar berbat oluyor. GXT 590 daha iyi bir tercih olur.

Hocam PlayStation kollarına alısıgım o yüzden o tipe benzer istedim. FIFA vs oynarım ve efendi gibi kullanırım. Durduk yere bişi olmaz dimi?

Hocam PlayStation kollarına alısıgım o yüzden o tipe benzer istedim. FIFA vs oynarım ve efendi gibi kullanırım. Durduk yere bir şey olmaz değil mi?

Olmayacağının garantisi yok. Kısa sürede alışırsınız Xbox düzenine. Xbox düzeni daha ergonomik PS düzeninden.

Hocam bu is görür mü, yani güzelce kullanılırsa sıkıntı yasatır mı?

Hocam iyi ki attınız. Yaklaşık 1 yıldır bu gamepadi kullanıyorum. Şu anlık bir problem yok, kalitesinden gayet memnunum. Şarj süresi gayet iyi. Forza Horizon 5, BeamNG gibi oyunları ara sıra DS4Windows sayesinde jiroskop ile oynuyorum.

Fakat yine de gönül rahatlığıyla öneremem. Çünkü bu gibi ürünlerde hem herkese kutudan aynı sağlamlıkta ürünün çıkacağı belli değil, hem de çıksa da aynı işçilikle yapılıp yapılmadığı belirsiz. Ben 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bir videoda ölü bölgesi çok büyüktü mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…