Alınabilecek Upload hızını öğrenme

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar benim max alabileceğim upload hızım kaç nasıl anlayabilirim? Kimse düzgün bilgi vermiyor şuan kullandıgım 0.60 upload veriyor. En yüksek upload kaç alabilirim? Ona göre servis değiştireceğim de bunu nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzüne girin, orada ulaşılabilir hız diye bir bölüm olması lazım. Oradan kontrol edebilirsiniz.
Her modemde yok o.

Arkadaşlar benim max alabileceğim upload hızım kaç nasıl anlayabilirim? Kimse düzgün bilgi vermiyor şuan kullandıgım 0.60 upload veriyor. En yüksek upload kaç alabilirim? Ona göre servis değiştireceğim de bunu nereden öğrenebilirim?

İnternetten Upload test yazarak siteler üzerinden deneyebilirsin.

Her modemde yok o.

İnternetten Upload test yazarak siteler üzerinden deneyebilirsin.
Ben onu sormuyorum yani alt yapım en fazla 17 mbit download destekliyor fakalat bu uploadda alt yapıya göremi nekadar alacagım belirleniyor en fazla kaç upload hız alabilirim diye soruyorum ona göre türknet geçicem en fazla gördüğüm hız speedtest de 0,60 en eger alt yapıya göreyse nasıl bakabilirim ögrenebilirim en fazla kaç upload hız alabilirim oturdugum yerde onu ögrenmek istiyorum

15 Mbps
Tebrikler! Aktif altyapımızdasınız.
Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 15 Mbps'dir. Aktif altyapımızda bulunan tüm abonelerimizin hız sınırlamalarını kaldırdığımız için, size tanımlayacağımız paket 100 Mbps’ye kadar AKN’siz Özgür İletişim Paketidir. Upload’da da sınırlamayı kaldırdık, altyapınızı desteklediği en yüksek hızı alacaksınız. Neden 100 Mbps tanımladınız demeyin, altyapınız geliştikçe hızınız otomatik olarak artsın istedik.
15 Mbps
Tebrikler! Aktif altyapımızdasınız.
Bulunduğunuz adreste alabileceğiniz tahmini hız 15 Mbps'dir. Aktif altyapımızda bulunan tüm abonelerimizin hız sınırlamalarını kaldırdığımız için, size tanımlayacağımız paket 100 Mbps’ye kadar AKN’siz Özgür İletişim Paketidir. Upload’da da sınırlamayı kaldırdık, altyapınızı desteklediği en yüksek hızı alacaksınız. Neden 100 Mbps tanımladınız demeyin, altyapınız geliştikçe hızınız otomatik olarak artsın istedik.
bu cıktı
Paylastım cevap vermediniz geri

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı