Upload hızı görünmüyor

Komşudan kablo alıp denedim. Hız testi 6.64 mbps dowland, 0.68 Upload verdi. Telefondan yaptığım ile aynı değerler nerdeyse. Wifi arayüzde böyle.
Ekran Görüntüsü (7).png

Komşudan kablo alıp denedim. Hız testi 6.64 Mbps dowland, 0.68 upload verdi. Telefondan yaptığım ile aynı değerler neredeyse. Wi-Fi arayüzde böyle.

Eki Görüntüle 666873

Screenshot_2.png

Buradaki değerlere göre hız modeme ulaşıyor. Hız tesitini buradan yapıp resmini atabilir misiniz?

Çok az bir değişiklik oldu. Modem olarak ZYXEL VMG3312-B108 yani Türktelokom verdiği modemi kullanıyorum. Bide internet kablosu (gri renk olan) biraz uzun bırakılmış. Bundan dolayı olabilir mi?
Ekran Görüntüsü (8).png

Eki Görüntüle 666876

Buradaki değerlere göre hız modeme ulaşıyor. Hız tesitini buradan yapıp resmini atabilir misiniz?

Çok az bir değişiklik oldu. Modem olarak ZyXEL VMG3312-B108 yani türktelokom verdiği modemi kullanıyorum. Bir de internet kablosu (gri renk olan) biraz uzun bırakılmış. Bundan dolayı olabilir mi? Eki Görüntüle 666895

Açıkçası ılginç diyorum hat kalitesi başka sonuçlar baska. Benim yapabileceğim bir şey yok. Açıkçası biraz kayıplar bekliyordum ama bu kadar değil.

En kötü ihtimal

14.5/3.5 bekliyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı