Ben de dün sipariş verdim ürün değerlendirmelerinde CFI-12xx sürümü olduğu söyleniliyordu umarım doğrudur bakacağım elime geçince teşekkürler rehber için, cidden ufak ama çok önemli bir rehber.
Selamlar dün itibari ile bende ps5 satın aldım. Almadan önce satıcıya sor kısmından cfı 12xx sürümü olduğunu teyit ettim. Zaten değilse geri iade ederim. Alacak arkadaşlar mutlaka sorsunlar.
Hayır yapmadın. Şu an için bu sıvı metal akma sorunu sadece bir yalandan ibaret. Konu bu olayı doğrular nitelikle kanıtlara sahip olduğu için açmıştım ama %98 gibi bir kısmı karalamadan ibaret çıktı. Cihazın neredeyse sorunsuz diyebilirim başına bir şey gelmediyse.
Arkadaşlar konuyu maalesef silemiyorlar çünkü konu oldukça uzadığı için silmeye pek el vermiyorlar muhtemelen. Tavsiyem konuyu şu an için bir gelişme olmazsa çok abartmamanız. Konunun silinmesi için destek talebi oluşturacağım.
Son olarak hocam ps5 için pro yada slim modeli beklenmeli mi yoksa hazır bulmuşken alınmalı mı ? Sizce çok bir fark olur mu yeni çıkacak pro yada slim için ?