Alınacak 4 fan kasada nereye yerleştirilmeli?

Maalesef zamanı geçti ve ben almadım ben Corsair Spec Delta alacaktım aslında ama olmadı gelecek sefere Corsair alırım 2 3 sene sonra yeni PC düzerim.
Senin attığını iyi bu mu Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Yanlış görmediysem attığın fan 45,5 CFM değerine sahipken @Uchiha nun attığı fan 53 CFM değerine sahip. RGB zaten görünmeyeceği için gereksiz olur. Ben olsam Arctic alırdım.

53CFM ne oluyor

45 ile 53 arasında kaç derece fark eder

Hava basıncı, ne kadar yüksekse o kadar güçlü üfler direk arasında ki fark kaç derece etki eder bunu söylemek zor.

Yanı toplamda biri 200 TL iken diğeri 280 TL civarı hakkını verir mi yoksa çok minik farm olursa almıyayım.

Yanı toplamda biri 200 TL iken diğeri 280 TL civarı hakkını verir mi yoksa çok minik farm olursa almıyayım.
Valla dostum açıkçası o kadar detayı bilemiyorum ki, yani seni yanlış yönlendirmek istemem. Fan tavsiyesi için ayrı bir konu açarsan daha iyi tavsiyeler alabilirsin, aklından geçirdiğin fanları yaz aklından geçen soruları cevaplarlar. @BerkayZ87 senin attığı fanı kullanan bir kullanıcı ondan fikir alabilirsin.

Daha iyi bir fan kullanabilir bütçesi varsa. XF-12025-SD-K bakabilirsin, tanesi 59 TL ve o 4C-120-S'yi acayip tokatlar. 6 TL farkla NO-12025-XT modeli var, XF'ye göre 3 dBA sessiz.

3 ön, 1 sol üst şeklinde takın. Öndeki fanlar içeriye soğuk hava üflesin, üstteki fan da sıcak havayı dışarı atsın. Şu videoya göre kasanın sağ üst tarafına takılan ikinci fan sıcaklığa etki etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha iyi bir fan kullanabilir bütçesi varsa. XF-12025-SD-K bakabilirsin, tanesi 59 TL ve o 4C-120-S'yi acayip tokatlar. 6 TL farkla NO-12025-XT modeli var, XF'ye göre 3 dBA sessiz.

İlk yazdığını alacağım yalniz benim kasanın önü kapalı yanlar delikli sorun olur mu?
@Uchiha__itachi gördüğün gibi bir sürü yeni tavsiye geldi .

Bir de senin dediğin gel burada sitesinde var o siteyi tercih etmiyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…