Uchiha__İtachi
Decapat
Ya aslında değişik bir tavsiye olacak ama eğer kasayı yeni aldıysan onu iade edip önü mesh içinde 4 fan olan bir kasa alsan daha iyi olur. Fana vereceğin parayı da kasadan gelen paranın üstüne koyarsın güzel bir kasa alırsın.
Kasa önü kısmen kapalı olduğuna göre RGB merakına düşmeye gerek yok. Performans aranıyorsa Arctic'in aşağıdaki fanı gayet makul.
Arctic F12 PWM, 120mm 4Pin PWM, 1350 RPM, Siyah Kanat Siyah Çerçeve Kasa Fanı (AR-ACFAN00203A) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
LONG SERVICE LIFE The Fluid Dynamic Bearing comes with an oil capsule that avoids lubricant leakage. Thus this bearing is as quiet as a sleeve bearing but comes with a significantly higher service life PERFECT CASE FAN REGULATION WITH PWM The PWM function allows the motherboard to...www.teknobiyotik.com
Maalesef zamanı geçti ve ben almadım ben Corsair Spec Delta alacaktım aslında ama olmadı gelecek sefere Corsair alırım 2 3 sene sonra yeni PC düzerim.
Senin attığını iyi bu mu Rampage 4C-120S RGB 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yanlış görmediysem attığın fan 45,5 CFM değerine sahipken @Uchihanun attığı fan 53 CFM değerine sahip. RGB zaten görünmeyeceği için gereksiz olur. Ben olsam Arctic alırdım.İnceleme: Rampage 4C-120S
Öncelikle merhabalar, incelememe hoş geldiniz. Bugün sizlere Rampage 4C-120S kasa fanı incelemesi yapacağım. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım 55 TL'ye satılıyordu ben aldığımda. Almak isteyenler buradan alabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-4c-120s-120mm-rainbow-fan.html İncelemeye...www.technopat.net
Yanlış görmediysem attığın fan 45,5 CFM değerine sahipken @Uchihanun attığı fan 53 CFM değerine sahip. RGB zaten görünmeyeceği için gereksiz olur. Ben olsam Arctic alırdım.İnceleme: Rampage 4C-120S
Öncelikle merhabalar, incelememe hoş geldiniz. Bugün sizlere Rampage 4C-120S kasa fanı incelemesi yapacağım. Ürünü Vatan Bilgisayar'dan aldım 55 TL'ye satılıyordu ben aldığımda. Almak isteyenler buradan alabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-4c-120s-120mm-rainbow-fan.html İncelemeye...www.technopat.net
53CFM ne oluyor
45 ile 53 arasında kaç derece fark eder
Hava basıncı, ne kadar yüksekse o kadar güçlü üfler direk arasında ki fark kaç derece etki eder bunu söylemek zor.
Valla dostum açıkçası o kadar detayı bilemiyorum ki, yani seni yanlış yönlendirmek istemem. Fan tavsiyesi için ayrı bir konu açarsan daha iyi tavsiyeler alabilirsin, aklından geçirdiğin fanları yaz aklından geçen soruları cevaplarlar. @BerkayZ87 senin attığı fanı kullanan bir kullanıcı ondan fikir alabilirsin.Yanı toplamda biri 200 TL iken diğeri 280 TL civarı hakkını verir mi yoksa çok minik farm olursa almıyayım.
Daha iyi bir fan kullanabilir bütçesi varsa. XF-12025-SD-K bakabilirsin, tanesi 59 TL ve o 4C-120-S'yi acayip tokatlar. 6 TL farkla NO-12025-XT modeli var, XF'ye göre 3 dBA sessiz.Vallahi dostum açıkçası o kadar detayı bilemiyorum ki, yani seni yanlış yönlendirmek istemem. Fan tavsiyesi için ayrı bir konu açarsan daha iyi tavsiyeler alabilirsin, aklından geçirdiğin fanları yaz aklından geçen soruları cevaplarlar. @BerkayZ87 senin attığı fanı kullanan bir kullanıcı ondan fikir alabilirsin.
@Uchiha__İtachi gördüğün gibi bir sürü yeni tavsiye geldiDaha iyi bir fan kullanabilir bütçesi varsa. XF-12025-SD-K bakabilirsin, tanesi 59 TL ve o 4C-120-S'yi acayip tokatlar. 6 TL farkla NO-12025-XT modeli var, XF'ye göre 3 dBA sessiz.
Daha iyi bir fan kullanabilir bütçesi varsa. XF-12025-SD-K bakabilirsin, tanesi 59 TL ve o 4C-120-S'yi acayip tokatlar. 6 TL farkla NO-12025-XT modeli var, XF'ye göre 3 dBA sessiz.
@Uchiha__itachi gördüğün gibi bir sürü yeni tavsiye geldi.