Alınacak telefonun çalıştığı nasıl anlaşılır?

Karaked7960

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el bir telefon alacağım. Sahibi şarj yerinin bozuk olduğundan dolayı cihazın açılmadığını ama çalıştığını söylüyor. Ben de pek inanamadım. Almak da istiyorum cihazı. Bu cihazın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Cihaz Huawei P20 Lite.

İkinci el bir telefon alacağım. Sahibi şarj yerinin bozuk olduğundan dolayı cihazın açılmadığını ama çalıştığını söylüyor. Ben de pek inanamadım. Almak da istiyorum cihazı. Bu cihazın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Cihaz Huawei P20 Lite.

Batarya satın alın bir tane, yüksek ihtimalle o dolu olur. Onu takın açılırsa çalışıyordur hem bu bahaneyle bataryayı da değişmiş olursunuz, veya şarj bordunu satın alın takın şarj edin, veya da bir telefoncuya gidip abi buna bakar mısın şarj bordu bozuk çalışıyor mu diye cihazın batarya yerine akım bağlasın öyle baktır.

Son düzenleme:

Bunu anlayabilmem için cihazı satın alıp tamirciye göstermen gerekiyor. Satıcı bunu yapmaz. Ben bu riske girmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı