Alınan 4 hard disk de ilk 5 ayda bozuldu

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
İlk aldığım hard disk Vatan Bilgisayar tarafında temizlenirken bozuldu, sonra değiştirdiler. 2 ayda bozuldu. Trendyol'dan aldım, 4 ay bozuldu diye iade ettim. O da 5 ayda yani bugün bozuldu. Çok ani bir ses geliyor ve kayboluyor her şey. Ne yapabilirim ne almalıyım?

Çünkü M.2 SSD akımı anakart üstünden alıyor ve muhtemelen anakart üzerindeki beslemeler durumu telafi ediyor. HDD ise doğrudan PSU'dan akımı çektiği için durumu telafi edemiyor. Sorununuz PSU'da. Zaten HDD ile SATA HDD aynı şey SATA diskin bağlantı tipi, siz HDD yerine 2.5 inch SATA SSD taksanız o SSD'lerde zaman içinde bozulacak.

Şu an PSU değiştireceğim çözülecek sorun değil ama ama gene de HDD bozuldu artık.

O nedir hocam bilmiyorum anakartımda var mı ondanda emin değilim bir tane M.2 SSD takılı ama.

Hocam HDD bozulduğu için hem PSU hem de HDD değiştirmek zorundayım. Anlamadığım şey ilk bozulduğunda garantisi var diye vatana götürüyordum 2 gün sonra düzelti diyorlar 1 hafta sonra gene aynı oluyordu.
Hocam benim laptopta sorunsuz çalışan 2.5" WD disk kasama takınca kafa vuruyor.
Dizinde bu durum vardır. PSU değiştirin düzelme ihtimali var. Zaten kalitesiz marka.

Hocam benim laptopta sorunsuz çalışan 2.5" WD disk kasama takınca kafa vuruyor.
Dizinde bu durum vardır. PSU değiştirin düzelme ihtimali var. Zaten kalitesiz marka.

Herkes PSU diyor alacağım bir adet Thermaltake bir PSU.

Çünkü M.2 SSD akımı anakart üstünden alıyor ve muhtemelen anakart üzerindeki beslemeler durumu telafi ediyor. HDD ise doğrudan PSU'dan akımı çektiği için durumu telafi edemiyor. Sorununuz PSU'da. Zaten HDD ile SATA HDD aynı şey SATA diskin bağlantı tipi, siz HDD yerine 2.5 inch SATA SSD taksanız o SSD'lerde zaman içinde bozulacak.

Güç kaynağını alalı 2 gün oluyor şu anlık sorunsuz çalışıyor hard disk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı