Hocam DLC'yi 128saat oynadinizmi peki?
DLC'ninde ayri bir oynama saati var.
Oyunu 128 saat oyadıktan sonra DLC'yi almıştım ama oyun çok tekrara düştü 120 saat sonuçta, iade ettim 1 saat sonra falan.
Hocam DLC'yi 128saat oynadinizmi peki?
DLC'ninde ayri bir oynama saati var.
Oyunu 128 saat oyadıktan sonra DLC'yi almıştım ama oyun çok tekrara düştü 120 saat sonuçta, iade ettim 1 saat sonra falan.
Hocam ben bu Napoleonic Wars ve Viking Conquest'i 17 saat 35 dakika oynamadım hiç sadece With Fire and Sword oynadım ama 17 saat 35 dakika deyip iade talebini kabul etmiyor, Steam'e e-posta yollayıp bu sorunu halledebilir miyim?"Çok tekrara düştü 120 saat sonuçta" dediğiniz yeri çok anlamadım ama ben DLC aldım 2 saat 12 dakika oynadıktan sonra iade etmiştim 3 4 saat oynasaydım iade alacaklarını sanmıyorum.
Kısacası oynadığınız oyunun saatine bakmıyor DLC'yı oynadığınız saate bakıyor hocam.
Hocam ben bu napoleonic wars ve viking Conquest'i 17 saat 35 dakika oynamadım hiç sadece with fire and sword oynadım ama 17 saat 35 dakika deyip iade talebini kabul etmiyor, Steam'e e-posta yollayıp bu sorunu halledebilir miyim?Eki Görüntüle 1851592
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.