Alınan CPU'nun iadesi nasıl yapılır?

ygtzmn

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Trendyol'dan uygun fiyata bir tray işlemci aldım AMD Ryzen 5600, fakat çalışmadı. Başka bir Ryzen 5600 makinenın cpusunu çıkarıp orada denedim, orada da çalışmadı dolayısıyla CPU'nun arızalı olduğu kesin.

Fakat üstü başı macun oldu, ben bunun iadesini nasıl yapabilirim? Baş ağrısı yaşamadan bu işlemi hemen nasıl tamamlayabilirim?

Saygılarımla.

İlk öncelikle temizleyin işlemciyi zaten 14 gün iade hakkınız bulunmakta eğer 14 gün geçmediyse sıkıntı yok temiz bir şekilde gönderin kargolayın paketleri atmamışsınızdır umarım size neden kaynaklı der doldurun kutucukları iadenizi isteyin.

Herkese iyi akşamlar. Trendyol'dan uygun fiyata bir tray işlemci aldım AMD Ryzen 5600, fakat çalışmadı. Başka bir Ryzen 5600 makinenın cpusunu çıkarıp orada denedim, orada da çalışmadı dolayısıyla CPU'nun arızalı olduğu kesin.

Fakat üstü başı macun oldu, ben bunun iadesini nasıl yapabilirim? Baş ağrısı yaşamadan bu işlemi hemen nasıl tamamlayabilirim?

Saygılarımla.

14 gün iade hakkınız var istediğiniz gibi yollayabilirsiniz.

hocam tesekkurler yanit icin. islemci daha bugun elime gecti. ama bazi noktalarda pinlere dogru macun bulasti elimden. sorun olmaz mi? iadeye ariza demeyim mi?

Hocam teşekkürler yanit icin. İslemci daha bugün elime gecti. Ama bazi noktalarda pinlere dogru macun bulasti elimden. Sorun olmaz mi? İadeye ariza demeyim mi?

Temizleyebildiğiniz kadar temizleyin arızalı seçeneğini seçin artık o satıcının kontrolüne bağlı keşke taşmasaydı yapabilecek bir şey yok. Örnek vereceğim ama pek alakası yok bilgisayarla ama benim de başıma birçok ürün geldi mouse aldım 2.el yollamışlar kırık geldi, konsol aldım pili çakma gibi bir sürü sorun yaşadım sadece temizleyebildiğiniz kadar temizleyip güzelce kutusuna koymanız malı daha fazla beter etmeden kargolayın.

Temizleyebildiğiniz kadar temizleyin arızalı seçeneğini seçin artık o satıcının kontrolüne bağlı keşke taşmasaydı yapabilecek bir şey yok. Örnek vereceğim ama pek alakası yok bilgisayarla ama benim de başıma birçok ürün geldi mouse aldım 2.el yollamışlar kırık geldi, konsol aldım pili çakma gibi bir sürü sorun yaşadım sadece temizleyebildiğiniz kadar temizleyip güzelce kutusuna koymanız malı daha fazla beter etmeden kargolayın.

Bu bahsettiklerinizde bas agrisiz iade alabildiniz mi?

Evet.

Bu bahsettiklerinizde bas agrisiz iade alabildiniz mi?

Evet hocam hiçbir sıkıntı yaşamadım iade seçeneğini seçecekseniz seçin vakit uzamadan halledin dediğim gibi gönderirken temiz gönderin eksiksiz olsun kargo paketleme güzel yapın. Satıcının size verdiği her şeyi gönderin yani bana bu tarz çıkan şeylerde böyle yapıyorum kargoyu atmıyorum paketi saklıyorum.

Tek aklıma takılan soru termal macun neyse yapabilecek bir şey yok. İade edin çalışmayan ürünü napacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı