Alınan gözlüğün garanti süreci nasıl işler?

BabaPROking14

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yakın zamanda aldığım bir gözlükte kusur oluştuğu için bugün aldığım mağazaya geri götürdüm.
Normalde gözlük kargo ile üretici firmaya gidecekti. Ancak satıcı bir fikir söyledi ve gözlüğümün foroğrafını ve garanti belgesinin fotoğrafını çekti "birkaç gün sonra dönüş yaparım sana" dedi. Gözlüğü bana geri verdi ancak garanti belgesini bana geri vermedi.
Bu bir sorun oluşturur mu oluşturursa ne yapmamı önerirsiniz internette bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım maalesef.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, yakın zamanda aldığım bir gözlükte kusur oluştuğu için bugün aldığım mağazaya geri götürdüm.
Normalde gözlük kargo ile üretici firmaya gidecekti. Ancak satıcı bir fikir söyledi ve gözlüğümün foroğrafını ve garanti belgesinin fotoğrafını çekti "birkaç gün sonra dönüş yaparım sana" dedi. Gözlüğü bana geri verdi ancak garanti belgesini bana geri vermedi.
Bu bir sorun oluşturur mu oluşturursa ne yapmamı önerirsiniz internette bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım maalesef.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Dostum garanti belgesi adı üzerinde garanti adamı ara niye vermediğini sor garanti belgeni al.

Hocam öyle şey mi olur? Benim bildiğim daha doğrusu gerçekte olan gözlük alınır kutusuyla beraber garanti belgesi alınır inceleme belgesi satıcı tarafından doldurulur kusur yazılır ve üretici firmaya gönderilir. Ben sizi arayacağım dönüş yapacağım cümleleri girince işe o işte bir sıkıntı var demektir garanti belgenizi geri alın.

Ben gidip istersem adam bu belgeyi bana geri vermek zorunda mı peki ya vermiyorum derse ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
Vermek zorunda. Satın aldığınıza dair fişiniz yanınızda mı? Her türlü ihtimale hazırlıklı olun. Vermezse şikayet edin hakkınızı arayın. Zaten vermezse istemediğimiz işler peşinde demektir.

Vermek zorunda. Satın aldığınıza dair fişiniz yanınızda mı? Her türlü ihtimale hazırlıklı olun. Vermezse şikayet edin hakkınızı arayın. Zaten vermezse istemediğimiz işler peşinde demektir.
Market fişi gibi de olsa bir fiş var sıkıntı çıkarsa işime yarar umarım.
İstemediğimiz işlerden kastınızı tam olarak anlamadım hocam ne gibi bir sorun ile karşılaşabilirim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı