Çözüldü Alınan laptopun GPU Watt değerleri nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Demek istediğim aldığım bilgisayarın performansında dezavantaj etki almak istemiyorum. Yani 4050 alacağım lakin watt değeri düşük diye performansının 3050 ekran kartına kadar düşmesini istemiyorum.

4000 serisi düşük tüketimde de iyi performans veriyor zaten genel olarak, 4050'nin en düşüğünü de alsan 3050 performansı görmezsin. Gene de 100W bir model tercih etmen gerek en iyi performans için minimum.

Bu hocam. Bir arkadaş MUX falan yok alma demişti ama bilemedim.

75W bu model.
Demek istediğim aldığım bilgisayarın performansında dezavantaj etki almak istemiyorum. Yani 4050 alacağım lakin watt değeri düşük diye performansının 3050 ekran kartına kadar düşmesini istemiyorum.

4000 serisi düşük tüketimde de iyi performans veriyor zaten genel olarak, 4050'nin en düşüğünü de alsan 3050 performansı görmezsin. Gene de 100W bir model tercih etmen gerek en iyi performans için minimum.

75W bu model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet, 15 kasada henüz MUX bulunmuyor ve 75W bu model. Daha iyi performans alman için farklı modellere yönelmen daha iyi olur.

75W bu model.

Yani genel olarak bakacak olursak alınabilecek bir laptop mu? @Astiva

Bu modellere bakabilirsin.

Bu modellere bakabilirsin.

Teşekkür ederim alttaki sistemi düşüneceğim. Konudan bağımsız kasada MUX olmaması performansı ciddi anlamda düşürüyor mu?

Teşekkür ederim alttaki sistemi düşüneceğim. Konudan bağımsız kasada MUX olmaması performansı ciddi anlamda düşürüyor mu?

FPS oyunlarında kayda değer kayıp yaratıyor evet, onun dışında aşırı bir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı