İlk RAM lehimli olmuyor mu RAM'i nasıl değiştireceksiniz?
İlk RAM lehimli olmuyor mu RAM'i nasıl değiştireceksiniz?
Genelde ultrabooklarda oluyor çoğu oyuncu bilgisayarında lehimli olmuyor.İlk RAM lehimli olmuyor mu RAM'i nasıl değiştireceksiniz?
Nasıl yani?Aşağı yukarı RTX 2060 performansı veriyor, cihaza fazla yüklenmeyeceksen gerek yok.
Merhaba. Öncelikle belirtmek isterim ki RAM değiştirmeniz kesin olarak şart koşulan bir durum değildir. Ve Türk toplumu olarak ortada olan ya da söylem içeren herhangi bir konuyu tam anlamıyla ele almadan, araştırmadan ve netliğe kavuşturmadan dayattığımız için bu tür algılar oluşabilmektedir. Cihaz üzerinde kullanılan RAM'ler ihtiyaçlarınız konusunda bir eksiklik yaratmamakla beraber herhangi bir soruna neden olmayacaktır. Her halükarda daha kaliteli ve performanslı bir RAM kiti alırsanız bu size fayda sağlayacaktır. Lakin bu bir şart ya da aciliyetli durum olmamakla beraber ihtiyaç duyulması halinde alınması gereken bir aksiyondur. Sonuç olarak hayırlı olsun diyorum ve mavi ekransız günler diliyorum.Merhaba, 3 saat önce Legion 5 satın aldım Hepsiburada üzerinden fakat bazı arkadaşlar RAM'leri kötü dedi, değiştirmek elzem mi sizce? Başka ne masraf yapılmalı bu cihaza?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.