Alınan Legion 5'e başka ne masraf yapılmalı?

Ben aldım 3 haftadır kullanıyorum değiştirmeye gerek görmedim. Aşağıdaki videodaki sonuçlara bakınca pek de gerek duymuyorum öyle dendiği gibi bir kaç durum dışında yüzde 20 bir fark göremedim, boşuna 1000 TL civarı masraf yapmaya gerek yok. Zaten her türlü oyunda en yüksek grafiklerde oynayabilirsin. Takıntılı değilsen farketmezsin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, 3 saat önce Legion 5 satın aldım Hepsiburada üzerinden fakat bazı arkadaşlar RAM'leri kötü dedi, değiştirmek elzem mi sizce? Başka ne masraf yapılmalı bu cihaza?
Merhaba. Öncelikle belirtmek isterim ki RAM değiştirmeniz kesin olarak şart koşulan bir durum değildir. Ve Türk toplumu olarak ortada olan ya da söylem içeren herhangi bir konuyu tam anlamıyla ele almadan, araştırmadan ve netliğe kavuşturmadan dayattığımız için bu tür algılar oluşabilmektedir. Cihaz üzerinde kullanılan RAM'ler ihtiyaçlarınız konusunda bir eksiklik yaratmamakla beraber herhangi bir soruna neden olmayacaktır. Her halükarda daha kaliteli ve performanslı bir RAM kiti alırsanız bu size fayda sağlayacaktır. Lakin bu bir şart ya da aciliyetli durum olmamakla beraber ihtiyaç duyulması halinde alınması gereken bir aksiyondur. Sonuç olarak hayırlı olsun diyorum ve mavi ekransız günler diliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı