Alınan numara özel numara sayılır mı?

Makaleler
3
Yer
Ankara
Bugün yeni bir hat aldım. Turkcell’den aldım. Numara 0531 XYXY ZZZ şeklinde bir numara. Arkadaşıma yeni numarayı söyleyince, "Ulan bu özel numara mı, nasıl aldın?" dedi. Sonradan bakınca gerçekten benim de hoşuma gitti. Bu numaranın özel bir tarafı var mı, yoksa bu kombinasyon sık bulunan bir kombinasyon mu?

Hocam görevliye gidip yeni numara havuzundan almak istiyorum derseniz 61'li numara bile alırsınız takım adıyla verirler ama numaranız öyle görünür.

Bugün yeni bir hat aldım. Turkcell'den aldım. Numara 0531 xyxy zzz şeklinde bir numara. Arkadaşıma yeni numarayı söyleyince, "ulan bu özel numara mı, nasıl aldın?" dedi. Sonradan bakınca gerçekten benim de hoşuma gitti. Bu numaranın özel bir tarafı var mı, yoksa bu kombinasyon sık bulunan bir kombinasyon mu?

Vodafone yeni hat alımlarında kombinasyonlu numaraları ücretsiz veriyor. Benim numaramda benzer bir kombinasyonda. Yani çok özel bir numara değildir belki ama kombinasyonu insanın hoşuna gitmiyor değil :D

Vodafone yeni hat alımlarında kombinasyonlu numaraları ücretsiz veriyor. Benim numaramda benzer bir kombinasyonda. Yani çok özel bir numara değildir belki ama kombinasyonu insanın hoşuna gitmiyor değil :D
Bende yeni hat akırken numara seçme ekranı çıktı. Yazdığım hiç bir şey yoktu. Saçma sapan numaralar vardı. Tesadüf bunu gördüm. Hoşuma gitmedi de değil sizin de dediginiz gibi 😀 Türk Telekom bu tür numaralara ücret istiyor ekstra. Tekrar eden xyxy gibi numaralara ayrı son üç hanesi aynı olan numaralara ayrı ücret istiyor 😀 Türkcell’de bunu özel sayar da ekstra bir şey çıkarır mı diye şüphelendim o yüzden sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı