Steam Alınan oyun istek listesinden kayboldu

Yer
Bursa
Kendime indirimde helldivers 2 almıştım, alana kadar istek listemdeydi fakat alınca istek listemden kayboldu. Şimdi ekleyemiyorum. Yakında arkadaşımın doğumgünü olduğu için ona da alacağım fakat indirime girdiği zamanı kaçırmamam lazım. İstek listemde olmayınca da bildirim alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Kendime indirimde helldivers 2 almıştım, alana kadar istek listemdeydi fakat alınca istek listemden kayboldu. Şimdi ekleyemiyorum. Yakında arkadaşımın doğumgünü olduğu için ona da alacağım fakat indirime girdiği zamanı kaçırmamam lazım. İstek listemde olmayınca da bildirim alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
Zaten sahip olduğunuz oyunları istek listesine ekleyemezsiniz ve oyun istek listenizden satın alınca otomatik olarak kalkar hocam.

SteamDB sitesi üzerinden ve oyunun mağaza sayfasından oyunun fiyatını sık sık kontrol edin her gün kaçıracağınızı zannetmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı