YasinCetinkaya Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 190 Yer Ankara 2 Eylül 2018 #1 Merhabalar. 3 gün önce Huawei P20 Pro aldım. Fakat memnun kalmadım. İade etme şansım var mı acaba?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Eylül 2018 #2 İnternetten aldıysanız evet.
YasinCetinkaya Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 190 Yer Ankara 2 Eylül 2018 #3 Mert dedi: İnternetten aldıysanız evet. Genişletmek için tıkla... Evet. Hepsiburadadan aldım hocam. Sorun olmaz diyorsun yani? Demek istediğim ayıplı mal gelmedi. İade şansım var mıdır onu öğrenmek istedim.
Mert dedi: İnternetten aldıysanız evet. Genişletmek için tıkla... Evet. Hepsiburadadan aldım hocam. Sorun olmaz diyorsun yani? Demek istediğim ayıplı mal gelmedi. İade şansım var mıdır onu öğrenmek istedim.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Eylül 2018 #4 Sorun olmaz. İletişime geçin ve iade etmek istediğinizi, memnun kalmadığınızı söyleyin. 14 gün iade hakkınız var. Zorluk çıkarırlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin.
Sorun olmaz. İletişime geçin ve iade etmek istediğinizi, memnun kalmadığınızı söyleyin. 14 gün iade hakkınız var. Zorluk çıkarırlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #5 YasinCetinkaya dedi: Merhabalar. 3 gün önce Huawei P20 Pro aldım. Fakat memnun kalmadım. İade etme şansım var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 14 gün var diye biliyorum. Neden memnun kalmadınız?
YasinCetinkaya dedi: Merhabalar. 3 gün önce Huawei P20 Pro aldım. Fakat memnun kalmadım. İade etme şansım var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 14 gün var diye biliyorum. Neden memnun kalmadınız?
YasinCetinkaya Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 190 Yer Ankara 2 Eylül 2018 #6 Ürün ile sıkıntım yok. iPhone a geri dönmek istedim sadece
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #7 YasinCetinkaya dedi: Ürün ile sıkıntım yok. iPhone a geri dönmek istedim sadece Genişletmek için tıkla... Bunu duymak güzel
YasinCetinkaya dedi: Ürün ile sıkıntım yok. iPhone a geri dönmek istedim sadece Genişletmek için tıkla... Bunu duymak güzel
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Eylül 2018 #8 SİM kart taktı iseniz iade genellikle kabul edilmez. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz.
YasinCetinkaya Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 190 Yer Ankara 2 Eylül 2018 #9 THE_MILLER dedi: SİM kart taktı iseniz iade genellikle kabul edilmez. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet taktım fakat mantığını anlayamadım hocam?
THE_MILLER dedi: SİM kart taktı iseniz iade genellikle kabul edilmez. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet taktım fakat mantığını anlayamadım hocam?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 2 Eylül 2018 #10 YasinCetinkaya dedi: Evet taktım fakat mantığını anlayamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp geri gönderin sorun olmaz. SİM kart takıp takmadığınızı ne bilecekler ki zaten.
YasinCetinkaya dedi: Evet taktım fakat mantığını anlayamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp geri gönderin sorun olmaz. SİM kart takıp takmadığınızı ne bilecekler ki zaten.