Daha fazla
İade ettiğiniz zaman sonucu bizimle paylaşır mısınız?
Tabii ki.İade ettiğiniz zaman sonucu bizimle paylaşır mısınız?
Hayır tabii ki yanlış anlamadım. Kesinlikle haklısın fakat dediğin firmalara min 150 km uzaklıkta yaşıyorum hocam. İmkanlarım el vermedi diyeyim.Kimseyle konuşup iletişime geçmene gerek yok. Hepsiburada üzerinden iade kodu al ve anlaşmalı kargo ile belirtilen süre içerisinde gönderim sağla ücretsiz olarak.
Kısa süre içerisinde iadeni gerçekleştirirler merak etme. Hepsiburada.com bu konuda oldukça güven veren, asla problem yaratmayan bir firmadır. SIM kartı muhabbeti yüzünden kimseyi üzdüklerini duymadım, ben de SIM kartı takılmış birçok telefonu iade ettim bu yolla. SIM kartı takılması bahanesi ile iade alınmaması gibi durumlar tamamen iade almama bahaneleridir, mağazadan alınan telefonların iade sürecinde kullanılan bir caydırma yöntemidir.
Ama P20 Pro gibi bir ürünü bu tip nedenlerden iade etmek bana çok etik gelmiyor yanlış anlamazsan eğer. Yani; en azından Teknosa - Mediamarkt gibi mağazalara gidip az kurcalasaydın, eline alsaydın. Firmalar da zarar ediyor bu tip iadelerden ötürü.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim hocam. Ayrıca ilgi ve alakan için de aynı şekildeAnladım o halde vicdanın da rahat olsun. Konuşma tarzından da iyi niyetli biri olduğun zaten çok net bir şekilde anlaşılıyorEk olarak internet mağazacılığının maddi açıdan da oldukça avantajları var ilgili firmalara. Her ay mağaza kirası - çalışanların maaş ve sosyal güvenlik hakları ile uğraşmıyorlar. Bir zahmet iadeni kabul etsinler; bir çoğu aynı ürünü tekrar başkasına satıyor, bilinen bir gerçek.
Kısacası iade kodunu aldıktan sonra anlaşmalı olduğu firma üzerinden karşı ödemeli gönderim sağlayabilirsin. Fabrika ayarlarına döndürüp göndermende fayda var. Kutu içeriği kesinlikle eksiksiz olsun, sana geldiği gibi geri gönder yani.
Süreci takip ediyor olacağız, bir problem yaşatacaklarını hiç sanmıyorum. Hepsiburada.com "İade konusunda problem yaşamadığım tek firma". Gözüm kapalı alışveriş yaptığım bir mecra.
Hocam telefonun tek ekran koruyucusunu çıkardım. Taktırıp yollarsam bi problem olur mu? Bir de kulaklığı falan saran ince jelatini attım.Sim kartı taksanız dahi 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Kartı takmadan nereden bileceksiniz şebeke problemi olup olmadığını veya aramalarda hoparlörün, ahizenin çalışıp çalışmadığını. İnternetten aldığınız ürüne sim kart taksanız dahi iade etme hakkınız var. Hepsiburada'nın zorluk çıkaracağını sanmıyorum. Sitesinden iade formunu indirip doldurun ve cihazı aksesuarları, kutu ve belgeleri ile eksiksiz gönderin.
Sim kart takılan cihazda kart ve IMEI eşleşir. Bir cihaza 100 kişi sim kartını taksın. İstediğiniz kadar sıfırlayın, romu tekrar yükleyin, editleyin IMEI numarası değişmediği sürece 100 kişiyi net olarak bulabilirsiniz. Saat, tarih, aynı hat kaç kere takılmış çıkarılmış vb... gibi şeylerin hepsi detaylı olarak çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.