[Alındı] 11 TL'ye satılan Everest SM-385 mouse

Böyle şeyler niye Shenzhen'de üretiliyor anlamadım. James Donkey ve Gamepower ürünlerini Shenzhen üretiyor diye görmüştüm, Segment Bilişim ürünlerini de Shenzhen üretiyormuş.

Hocam içindeki kağıtta 7 yıl kullanım ömrünü görünce tebessüm ettim ister istemez.
Bu mouse yi 6 yıl önce aldım bir sıkıntısı yok USB'si yamulmuştu çalışıyor ama hala.
Benimki 5 yılda emekli oldu. Arkadaşım 7 yıldır kullanıyor hala taş gibi.

Razer Lancehead Wireless'ın da garantisi bittikten 3 ay sonra bataryası şişsin ve tuşları çift tıklasın. Buna verdiğim paraya 80 tane Everest alırdım. Bu kazığın acısını klavyelerinin kalitesiyle dengeliyorum en azından buna da şükür.

Bende SGM-X7 Pro kullanıyorum 3 4 kez yere düştü bir şey olmadı 2 sene önce 30 TL'ye almıştım bence fiyatına göre bayağı iyi.

Çift tıklama sorunu nedense Razer'da oluyor. Deathadder Chroma kullanıyorum şu an, arada sırada çift tıklama sorunu bende de mevcut. Bir arkadaşımda da Razer Naga var, onda da çift tıklama var. Anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…