[Alındı] 2200 TL Sistem Toplama

İyi güzelde Gta 5 Online'ı oynayamayacağın hatta single bile oynayamayacağın için üzüldüm.Bu pentium g3258 merakı nerden geliyor anlamadım artık dual core devri bitti.Ama yinede hayırlı olsun
GTA 5 Ultrada açacaktır vede nerden böyle bir fikre nasıl kapıldın Gta 5 Ultrada online vede single Ultrada rahat açacaktır optimizasyon sorunlu olmazsa .
Not: Telefondan Yazdığım için yanlışlarımı affedin.

@Skylogi45 Biliyorsun Online oyunlarda işlemci önemli ve Gta 5'in en düşükte 4 çekirdek istediğini unutuma.Helede online oynarken bu değer uçar

hayırlı olsun

Son düzenleme:
@Skylogi45 Biliyorsun Online oyunlarda işlemci önemli ve Gta 5'in en düşükte 4 çekirdek istediğini unutuma.Helede online oynarken bu değer uçar
G3258 Bu işlemciyi eski pentiumlarla karıştırmış olabilir misin acaba.
Bu arada sistem hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hocam hayırlı olsun mavi ekransız günlerle. En kısa zamanda oyun test'lerini istiyoruz.
çok teşekkürler hocam en kısa zamanda oyun testleri sizlerle
Hayırlı olsun kardeşim, mavi ekransız günler diler servis yüzü görmezsin umarım
İnşallah hocam teşekkürler yorumunuz için
Çok iyi bilgisayar ama ram upgradesi olacak mı?
tabikide hocam ilk ram sonrada işlemci upgrade olacak.

İyi güzelde Gta 5 Online'ı oynayamayacağın hatta single bile oynayamayacağın için üzüldüm.Bu pentium g3258 merakı nerden geliyor anlamadım artık dual core devri bitti.Ama yinede hayırlı olsun
İşlemciyi yükselteceğim ama Oc performansı çok iyi bir işlemci bence sıkıntı olcağını düşünmüyorum yinede yorumunuz için teşekkürler

G3258 Bu işlemciyi eski pentiumlarla karıştırmış olabilir misin acaba.
Bu arada sistem hayırlı olsun, güle güle kullanın.
teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…