[Alındı] 2200 TL Sistem Toplama

İyi güzelde Gta 5 Online'ı oynayamayacağın hatta single bile oynayamayacağın için üzüldüm.Bu pentium g3258 merakı nerden geliyor anlamadım artık dual core devri bitti.Ama yinede hayırlı olsun :)
GTA 5 Ultrada açacaktır vede nerden böyle bir fikre nasıl kapıldın Gta 5 Ultrada online vede single Ultrada rahat açacaktır optimizasyon sorunlu olmazsa .
Not: Telefondan Yazdığım için yanlışlarımı affedin.

Hocam hayırlı olsun mavi ekransız günlerle. En kısa zamanda oyun test'lerini istiyoruz.
çok teşekkürler hocam en kısa zamanda oyun testleri sizlerle :)
Hayırlı olsun kardeşim, mavi ekransız günler diler servis yüzü görmezsin umarım :)
İnşallah hocam teşekkürler yorumunuz için :)
Çok iyi bilgisayar ama ram upgradesi olacak mı?
tabikide hocam ilk ram sonrada işlemci upgrade olacak.

İyi güzelde Gta 5 Online'ı oynayamayacağın hatta single bile oynayamayacağın için üzüldüm.Bu pentium g3258 merakı nerden geliyor anlamadım artık dual core devri bitti.Ama yinede hayırlı olsun :)
İşlemciyi yükselteceğim ama Oc performansı çok iyi bir işlemci bence sıkıntı olcağını düşünmüyorum yinede yorumunuz için teşekkürler :)

G3258 Bu işlemciyi eski pentiumlarla karıştırmış olabilir misin acaba.
Bu arada sistem hayırlı olsun, güle güle kullanın.
teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı