Alındı: 2750 TL Sistem

Tekrardan herkese teşekkür ederim. İşlemciyi daha yüksek seçmem gerektiğini söyleyenler olmuş. Bir seçim yapmam lazımdı ya fx 8320 ile gtx 770 ya da fx 6300 ile r9 290 alacaktım ve r9 290 almaya karar verdim. Zaten öyle aşırı bir darboğaz olmayacaktır, olsa bile her halükarda gtx 770 e göre daha iyi bir performans alacağım. Zaten 1.5-2 yıl sonra ilk işim işlemciyi ve anakartı değiştirmek olur.

Tekrardan herkese teşekkür ederim. İşlemciyi daha yüksek seçmem gerektiğini söyleyenler olmuş. Bir seçim yapmam lazımdı ya fx 8320 ile gtx 770 ya da fx 6300 ile r9 290 alacaktım ve r9 290 almaya karar verdim. Zaten öyle aşırı bir darboğaz olmayacaktır, olsa bile her halükarda gtx 770 e göre daha iyi bir performans alacağım. Zaten 1.5-2 yıl sonra ilk işim işlemciyi ve anakartı değiştirmek olur.
Artık bir kutu açılımı ve inceleme videosu yaparsın artık. :)

Bence akıllıca bir seçim olmuş. 2 sene sıkıntısız takılırsın bütçe el verirse Broadwell işlemci bide z97 anakart alırsın tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı