Alındı: 2750 TL Sistem

BF3 gibi bir kaç oyunda en düşük fps, ortalama ve en yüksek fps i bu konu altında paylaşırım. Eğer bulabilirsem r 290 ile i7 4770k nın aynı oyunlarda verdiği fps değerlerinide karşılaştırırım. Benim gibi düşük işlemciye güçlü bir ekran kartı almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olurum.
Kutu açılım videosu düşünmüyorum ama kasanın son halinin resmini atarım.

Hayırlı olsun, resimleri bekliyorum. :)

Not: Hyper 103 yerine az zorlayıp Hyper T4 veya Thermaltake NIC F3 alın. :)

Nerde buldum hatırlamıyorum ama hyper 103ten 1 tl daha fazlaya hyper t4 bulmuştum. Daha iyiyse onu alırım.

Hayırlı olsun. Darboğaz olmayacağını kanıtlamanızı bekliyoruz. Bir çok kişi 6300 ve 770 ile darboğaz yapacağını söylerken sizin R9 290 ile darboğaz yaşamamanız çok iyi olacaktır. :)

Darboğaz kalabalık multiplayerda elbette olacaktır, eminim. Ama ne derece olur oc siz onu merak ediyorum.

Hocam r9 290 darboğaz yaptımı hiç. Zamanında korkup 8320 r9 280x aldım. Pişman değilim ama içimde hep kaldı o. :D

Kardeş üzerinden epey bir süre geçti ve artık bir r9 290ım bile yok :) Kart sorunlu çıktı bende. Hem fps düşük hem de kapanmalar oluyordu bende gtx 970 ile değiştim. Darboğaz konusuna gelirsek gtx 970 ile fx 6300ü kullanıp bf4 gibi oyunlar oynadığımda i5 4690lı, i7 4790lı gtx 970 kombinasyonlarına göre daha düşük fps alıyorum ama bu durumu normal karşılıyorum çünkü ben aslında i5 yerine fx 6300 alarak aslında gtx 770 yerine gtx 970 aldım ve yine buradan devam edersek eğer ben i5 4690 ve gtx 770 li sistem toplasaydım çok düşük fps ler alacaktım. Yani demem o ki fx 6300 ile gtx 970 darboğaz var ama i5 ile birlikte gtx 970 almaya paran yetmiyor ise tercihin ekran kartından değil işlemciden kısmak olmalı bana göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı