Hocam şimdi çok güzel diyosunuz fakat farkettiyseniz , işlemci , monitör , oc ve ssd için ekran kartının modelini bi tık düşürdüm sice r9 290 ı çıkartım yerine r9 280x dırcetcu 2 kullanmam cok farkedermi fps açısından ? 300 tllık bir fark oluyo onunlada soğutma vb.lerini alabılıyorum sizce uygun mudur ?
İşte sorun tam da orada İşlemci için ekran kartından kısmak olmaz İşlemci AMD'nin fiyat/performans başarımı gösterdiği sınıftan olsun, yani 6300, 8320 vb. modeller Ekran kartından da kısmayın Yok ekran kartı önemli değil, işlemciye yüklenicem ben diye diretiyorsanız, bu durumda Intel önermek durumundayım 8320'nin ötesi AMD için karanlık ve Mantle sonrası "API'yi verimli kullanma" furyası sağolsun, işlemci kaynaklı darboğaz sorunları aşılıyor hızla. Overclock gibi maceralara girmeyecekseniz de stok soğutucu işinizi görecektir.
Velhasıl-ı kelam; ilk yazdığınız konfigürasyon gayet başarılıydı bana kalırsa. İşlemci konusunda gözünüzü daha yukarılara dikerseniz de önerdiğim GA-Z97 + I5 4590 kombinasyonunu dikkate almanız gerektiği kanısıdayım.
Gayet lezzetli olmuş Bu arada aynı fiyata gskill'in trident ramleri var 2400mhz cl10. Nasıl o fiyata gidiyor anlamadım ama kaçırmayın derim. Vatan'dan bir bakın isterseniz