[Alındı] 700 TL Sistem ve yaşanılan sorunlar

Engin22333

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle belirmek isterim ki, 2.el sistem adam 0 diye babama satmış birde babamın arkadaşı olduğu için geri veremiyoruz. 6 ay oldu alalı ve çok problem çıkardı. Sırasıyla yazıyorum;

1. ayda Anakartın BIOS pili bitti (yenisini taktık)
3. ayda ekran kartı yandı
4. ayda bilgisayar açılmamaya başladı ve sonra açıldı harddisk eski olduğu için büyük ihtimal.
6. ayda kasanın tuşları içine girmeye başladı ve kasa yamuktu ilk geldiğinde.

Sistem Özellikleri;

Pentium Dual Core E6700 İşlemci 3.2 GHZ
G41 Çipsetli Anakart DDR3 1333 Mhz
4+2 1333 Mhz RAM
235 Watt Berbat bir PSU
Eski Bir Dvd Okuyucu
500 GB harddisk
HD6570 Ekran kartı (En başta HD5450 vardı adam insafa gelip HD6570 taktı sadece o sıfır HD6570 çünkü; kutusunu ben açtım)

Arkadaşlar bu sisteme 700 TL ücret verdi sma ben kendimi çok kötü hissediyorum büyük ihtimal kazık yedik. :(

Bu sistem 700TL eder mi ?

Hepsi 2.el sadece ekran kartının sıfır olduğundan eminim digerleri 2.el kasa ve PSU'dan da eminim çünkü PSU yamuk ve kasada yamuk. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamazsan kasada yenilir yutulur parça yok gibi... 700 iyi bir rakam. Bir an evdeki bilgisayarı mı sattılar dedim. :D

@Engin22333 Dostum bana göre kazık yemişsin. Ben geçen ay ufak kardeşime 850 TL 'ye sıfır i3 4160, gigabyte b85m-hd3, Nvdia GT730, Kingston 8GB 1600MHz Tek modül RAM, 500W Güç kaynağı, 500GB HDD Aoc e2270Swn Monitör satın aldım.

Not: Bu parçaları sahibinden.com 'da satış yapan Ayhan Işık adında bir ağabeyden satın aldım. Ürünlerin hepsi gerçekten sıfır olarak geldi ben alırken ikince el dandik birşey bekliyordum, fakat adam gerçekten herşeyi kasanın içine monte edip tertemiz kurulum yapıp ürünleri aldığı mağazanın kutusnda gönderiyor.

İlan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı