[Alındı] AMD FX 6300 R9 285 Sistem

İşlemci seçimin yanlış. R9 285 iyi bir kart olsa da eski ve güç tüketimi fazla olan bir kart. Onun yerine RX 470 alabilirdin, ya da R9 380.
470 alınabilir ama 380 ile güç tüketimi aynı. Nede olsa aynı kartlar saat hızı dışında.

@Cross.firex Aynı kartlar değil. RX 470 120 Watt güç tüketiyor. R9 380 ise 190 Watt güç tüketiyor. Mimari olarakta iki kart arasında çok fark var. Performans konusunda da açık ara RX 470 modeli çok daha üstün bir model, nasıl aynı kartlar diyorsun?

Ben orda r9 285 ile 380 i kastetmiştim yanlış anlaşılma olmuş

İade etmelisiniz.

Monitörden ses alabilmek için ses aygıtlarından monitörün hoparlörünü varsayılan aygıt olarak ayarlamalısınız.

Son düzenleme:
Darboğaz ne anlama geliyor?

Tarihi eser parçalar toplamışın iptal et veya iade et artık saçma bir sistem olmuş.

i3 6100 ve rx 470 li birşey alsan çok daha memnun eder seni çok eski parçalar onlar.

Dostum yapma etme, bu kadar insanın bir bildiği var. 3 sene önce almış olsaydın sistemi eyvallah da, 2016'da bu sistem alınır mı? Geri iade etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…