[Alındı] AMD Ryzen 3 2200G RX 570 Sistem

Dostum kullandığın sistemden memnun musun?Benim elimde 144 HZ bir monitör var ve senın kullandığın pc nin aynısı bi sistem almayı düşünüyorum.PC yı cs go oynamak için alıyorum 144hz de tam verım alabılırmıyım acaba kac fps alırım yanı
Sistemden memnunum ama 144 Hz monitörün varsa Intel işlemci alman daha iyi olur.

Kasayı pencereli olduğu için seçtim. Ama güç kaynağının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum ama hala iptal hakkım devam ediyor galiba. Eğer gerçekten çok kötü diyorsanız iptal etmeyi düşünüyorum.

RAM ile alakalı ne sorun var ki. Benim işlerimi gayet rahat göreceğini düşünüyorum.
2400 MHZ ryzen işlemciler için yetersiz ryzen işlemciler 3000 3200 MHZ gibi yüksek frekanslarda daha hızlı daha iyi çalışır eğer fiyat yüksekse itopya gibi sitelerden 60 tl farkla alabilirsiniz.

O kasanın hava sirkulasyonu hakkında biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

O güç kaynağindan sakin ama sakın alma iptal ederlerse diyede birşey yok mecbur edecekler . Baktın etmediler kargo gelirse direk geri gönder elini bile sürme o güç kaynağı bildiğin saatli bomba ne zaman patlar ne zaman aldığın sistemi yok eder muamma.40-50 lira fazla vermeyim dersen elindeki 3 binliralık sistemden olursun. İmzamdaki güç kaynağını alabilirsin
Ayrıca ramide iptal Edip Corsair vengance Lpx 8gb 3000mhz alın

Dostum kullandığın sistemden memnun musun?Benim elimde 144 HZ bir monitör var ve senın kullandığın pc nin aynısı bi sistem almayı düşünüyorum.PC yı cs go oynamak için alıyorum 144hz de tam verım alabılırmıyım acaba kac fps alırım yanı
PSU'yu kesinlikle almayın. Ben bir kaç gün sonra iade ettim zaten. Elektrik kaçakları çok fazla. Fiş prize takılı değilken bile kablolardan elektrik çarpabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı