[Alındı] AMD RYZEN 5 1600 ve MSI GTX 1050 Sistem

@Recep MARAŞ Bence siz konuşma üslubunuza dikkat edin. Burası sizin gezdiğiniz herhangi bir forum değil.
Seçtiği PSU öyle pek bilindik bir markası yok. PSU en önemli bileşendir sistemde. Eminim kaça almışsa aynı fiyatlara daha iyi bir model alınabilirdi. Biz de demedik gitsin Gold bir PSU alsın.

Anakartı aldığın yere rica edersen yapabilirler. Güncelleme için Ryzen 1xxx serisi bir işlemci gerekiyor.

GÜNCELLEME:
Selam arkadaşlar, sistem tahminimce pazartesi veya salı günü elimde olur. Gecikme olduğu için whatsapp hattından bilgi aldım.

Bu sistemden çok bir şey bekleme. GTX 1050 çok güçlü bir kart değil. En azından GTX 1050 Ti olması lazım. Yinede hayırlı olsun.
Güçlü bir kart olmadığını biliyorum, sadece elimde olan bir karttı şuan ki oyunları oynatabilecek güçte bir kart. İleride yükseltme şansım olması için ryzen 5 1600 alarak elimdeki bütçe ile işlemciye yoğunlaştım.

sanırım Hepsiburada güncelleme yapmaz

Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım hem RAM hem İşlemci anakartımla uyumsuz Bilgisayar görüntü vermiyor ki güncelleyeyim.Vatan’dan aldım onlar güncellemiyor.
Sanırım servis yolu gözüktü.

uzun süredir stoklarda olduğu için güncel versiyonlarını bulmak galiba zor. Ramlariniz özellikleri nedir ?

Çok iyi yapmışsın. Eski işlemciniz neydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…